Reklama

Reklama

Klub kanibalů

  • Brazílie O Clube dos Canibais (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pečou se na slunci s koktejlem v ruce, dovádějí v bazénu a k tomu příležitostně přikusují lidské maso. Nechutně bohatí manželé Gilda a Octavio mají děsivý a uhozený koníček. Snímek je satirická černá komedie o brazilské smetánce... Otavio a Gilda jsou bohatí manželé z Brazílie, kteří holdují večírkům s přáteli a užívají si života na vysoké noze. Na první pohled vypadají jako ostatní lidé z vyšší třídy, ale ve skutečnosti patří do elitního klubu kanibalů. Když Gilda přistihne šéfa klubu Borgese, který je zapleten do jistých tajných aktivit, musí si společně s Otaviem před Borgesem a jeho žoldáky zachránit kůži. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nenápadný Horor z Brazílie, kde nechybí pár výborných sexuálních scén s pěknou Milfkou v hlavní roli. Hned ta úvodní scéna, kdy dostane frajer při sexu sekerou po hlavě a následně je rozporcován, mi vytvořila úsměv na tváři a je to víceméně top scéna. Škoda jen těch nudných, ukecaných pasáží, ale jinak za mě skvělá podívaná a finále bylo vynikající. Gore je tu velice podařené, šukací scény skoro jak reálný, jo bavil jsem se, krásná čtyrečka. (108. hodnocení) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní šukačka zakončená sekerou v hlavě mě navnadila a já si říkal, že půjde o dobrou podívanou se sympatickou stopáží. Jenže tahle scéna je asi to nejlepší celýho filmu. No a jestli tam byl někde humor tak já jsem ho nepostřehl. Ze sympatické stopáže se tak nakonec vyklubala 80 minutová úmorná nuda. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku mě to bavilo a díky krátké stopáži to docela rychle uteče. Horor to ovšem není ani omylem, o postavách se člověk téměř nic nedozví (jinými slovy - scénář se nijak neobtěžuje s psychologií postav - těžko si k nim pak vytvořit nějaký vztah), děj je celkově dost nepravděpodobný, a finální rozuzlení ze mě nedostalo žádné emoce - bylo mi jedno, že to dopadlo, tak jak to dopadlo. Na podobný námět mě před lety mnohem více oslovil snímek Kanibal. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sekerkou do hlavy počas sexu by som teda dostať nechcel. Vtipný brazílsky vietor do plachiet. Kanibalský párik občas zlikviduje nejakého zamestnanca, aby si na ňom mohli pochutnať, pretože rodinka patrí do prestížneho klubu kanibalov. Avšak aj tým dvom napokon pôjde o život a nemôže to dopadnúť ináč ako ďalším veselím a krvavou zábavou. Síce odhľahčené horory nie sú mojou cieľovou skupinou, lenže toto je jeden z tých, v ktorom sa hlavné postavy prešukajú od začiatku do konca a červená pritom strieka na všetky strany. Zasmial som sa, takže v pohode. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Dostal se mě do ruk filmík režiséra Parenteho o kanibalistických choutkách jedné významné bohaté rodince,která má ráda lidské maso a to ze svých zaměstnanců.Nechybí celkem dobré gore efekty,nahota,syrovost samotného příběhu, i surovost podávána pomalu ale jistě.Semtam komediální prvek je zasazen,ale tak,aby nerušil celkový vjem krvavých scén a lini filmu samotného. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama