Reklama

Reklama

Obsahy(1)

CIA najímá profesionálního zloděje, aby se vloupal do přísně střeženého vězení v Mexiku a získal z trezoru citlivé informace. Jasná a naplánovaná operace se promění v peklo v okamžiku, kdy místní mafiánský boss zahájí vlastní operaci s cílem vloupat se do střeženého trezoru. Jsou v něm uloženy zabavené miliony dolarů a mexický šéf je chce získat zpět. Posílá proto vlny svých profesionálních zlodějů, aby peníze získali dřív, než dorazí mexická armáda. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na mexickou kulisu námět dobrý, ale zpracování katastrofické. Pokud ještě někdo neviděl jak kulky s přehledem minou svůj cíl, tady to má ukázáno v plné parádě. Hromotluk Lundgren je od střelce skutečně jen pár metrů a nemá ani škrábanec po dávkové střelbě. On se však s pistole trefí vždy. Že by se Dolph snažil dohnat Chucka Norrise? Na zápletce příběhu se zdá být ve své jednoduchosti nějaká snaha, ale děr je tu snad více než v ementálu. Jedna nelogičnost vedle druhé a to zbavení se veškerých bachařů v nejstřeženější mexické věznici už přesahuje veškerá chápaní. Všichni jsou uspaní vlivem nějakého plynu, kromě vězňů. Ale kde jsou se už nedozvíme. Akční film pokleslého žánru bez ambicí a nějaké zábavnosti. Tohle shlédnout opravdu jen z nouze. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren pokračuje ve strmé jízdě do hlubin filmového průmyslu, kdy tedy sice naštěstí, díky své sympatičnosti a výraznosti, na tom ještě není tak mizerně, jako „muž s cejchou smrti“, ale moc mu k tomu už nechybí a projekty, jako je právě tento, mu z toho dna příliš nepomohou. Což o to, ono by to tentokrát ale nemuselo dopadnout až tak mizerně, neboť jak samotná zápletka, tak prostředí, atmosféra a veškeré postavy jsou poměrně snesitelné, a to přestože nic z toho nevystoupí ze stínu laciného béčka, ale prostě to tak nějak v rámci této produkce a talentu a možností tvůrců kupodivu nějak záhadně fungovalo, ovšem pak tu je ještě jedna věc, a tou je akce. A to je tedy tvrdá rána do palice, amatérismus jako kráva, prvotřídní nesoudnost a totální podpásovka pro celý film. Já se vážně divím, že to všem, co se na tom filmu podíleli, je tak jedno, že to jejich zpracování akčních pasáží působí tak zoufale trapně a triviálně, že jim není hloupý postavit proti sobě dvě postavy na vzdálenost několika metrů, ty to do sebe ládují kulometama o sto šest a ani jeden se netrefí, a další a další podobné lahůdky, jako třeba když jindy zas do někoho střílí, pomalu do něj vysází celý zásobník, oběť se teatrálně kácí k zemi, ale nikde žádná známka po zásahu, no prostě fakt zoufalé momenty, které celý film ve výsledném dojmu tak strašně znehodnocují, že je to opravdu škoda, neboť jak jsem již zmiňoval, to statní se tentokrát dalo i v pohodě skousnout. Vzhledem k mé slabosti pro mou ikonu dětských let tak dám tedy této podívané nakonec nezasloužené 2*, ale to nemění nic na tom, že se jedná prostě jen o další laciný příspěvek do jeho umírající kariéry. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hodně špatné, z hlediska akčního to není nic moc, ale já si nemůžu pomoct, kdekoli se objeví někdo ze starší akční gardy, jsem za to velmi rád a nedovedu být objektivní. Na snímku je bohužel strašně vidět, že byl splácán za pár dní, není zde nic překvapivého, není zde nic, co vás vytrhne. Ale Dolph si jede svoje. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zastřelte už někdo toho Fraziera. Nejprve přispěl vydatnou měrou k definitivnímu pohřbení kariéry Garyho Danielse a teď se rozhodl, že vezme do pekla i Lundgrena, ale kdo chce kam... však víte jak. Dolphovi se poslední dobou nějak zalíbilo v kriminále a tak se tentokrát musí infiltrovat do toho Mexickýho (Ehm chtěl jsem říct do Frazierova studia v Tijuaně) O nějakým příběhu se tu nemá smysl rozepisovat (jasně vím, že se to neobejde bez keců od vegetola) ale v kostce jsem ho pochopil a i kdyby ne, tak hádám, že kvůli geniálním dialogům a brilantním hereckým výkonům na to nikdo nekouká. Je to akční film, tak jsem byl zvědavý na akci. Bohužel by tu napřed nějaká musela být, kvituji sice, že se tentokrát neklepe kamera jako v předchozích filmech tohoto režisérského maestra, ale když někdo točí akční film ve kterém žádná akce není, tak je to docela problém. Nebo teda to trochu přeháním pár krátkých přestřelek a bitek se tu najde, ale všechno je hrozně pomalé statické a nezáživné. Dolpha mám pořád rád, ale bohužel už moc nestíhá a hlavně v soubojích je to markantně vidět. Aspoň se snaží bavit a sem tam hodí do placu nějakou hlášku, ale to už bych byl hodně ujetej a zaujatej kdybych měl za tohle dávat body navíc. Většina bitek vypadá tak, že než jeden aktér dá ránu druhému tak ten druhý by si stihl v pohodě sundat kalhoty, vysrat se, utřít si prdel a druhou rukou si ještě vyhonit a té ráně by pořád v pohodě uhnul. Přitom nemá cenu film omlouvat rozpočtem, protože třeba takový Adkins v poslední době několikrát ukázal, že i z hovna se dá uplést bič a ještě s ním zapráskat, ale obávám se, že kdyby se i on nějakým nedopatřením ocitl v nějakém spektáklu tohoto neumětela, tak to nevytrhne, protože tenhle režisér bohužel opakovaně potvrzuje a dokazuje, že točit prostě neumí. Chybí mu cit pro dynamickou akci a tak to všechno maskuje hromadou rádoby cool zpomalovaček, ale ve výsledku, pak všechno vypadá ještě pomalejší a unylejší než to ve skutečnosti je. No nic tohle všechno jsem už někde napsal, tak už se v tom nemá cenu dál pitvat. Vloni byl rok Seagala, letos nás čeká patrně rok Lundgrena, ale na žádný velký progres to nevypadá. DTV filmy jsou holt momentálně až na čestné výjimky v pekle a tenhle nudný odfláknutý kousek toho budiž dalším důkazem. Bohužel dneska už může točit každej vocas co má kameru a studio kdesi v Mexické prdeli, takže po zklamání z Dont kill it mě Dolph nepotěšil ani tentokrát i když v tomto případě jsem aspoň nic neočekával, takže o zklamání se vlastně ani nedá mluvit. Nechci malovat čerta na zeď, ale asi bude zázrak když se aspoň jeden letošní Lundgrenův film dostane do průměru.20% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Děj jsem nějak nepochytil. Byl velmi divně poskládán. Lundík už vypadá jak zfackovaný krocan. Ale sem tam vtipnou hlášku utrousí. Budiž mu odpuštěno, ty starej páprdo. Jdi do důchodu a zajdi se Stevenem Fekálem na pivko. Na tohle už taky nemáš. Nejlepší fyzička ve filmu Rudý škorpion - pak už to jde jen z kopce - ty filmy taky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama