Reklama

Reklama

Geunyeoneun yeppeossda

(seriál)
  • Jižní Korea 그녀는 예뻤다 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Když se štěstěna a vzhled úplně obrátí, dvě dětské lásky se sejdou poprvé po 15 letech jako zaměstnanci módního časopisu. (Netflix)

Recenze (16)

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Môj prvý kórejský seriál a prekvapivo dobrý. Zároveň vôbec prvý seriál, ktorý som pozerala na základe recenzií a vysokého hodnotenia tu na ČSFD. Láska, priateľstvo, pracovné vzťahy, rodinné vzťahy, bolo tu všetko a bolo to veľmi milé. Absolútne najlepšia bola postava Kim Shin Hyuka v podaní Siwona. Pre mňa bol toto hlavný hrdina a vďaka nemu má seriál šťavu. Inak by som dala 3*. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tenhle seroš se mi fakt líbil, naposledy jsem se takhle bavila u Oh My Venus. Věděla jsem, že Si-won v tom hraje bláznivýho vtipálka a jeho scény mě zaujaly už v reportáži, ale od celku jsem nějak moc nečekala, takže mě překvapilo, jak mě to chytlo, a několikrát jsem se smála i nahlas. Ke konci mi přišlo, že humoru trochu ubylo, ale pořád si to drželo slušnou úroveň. Navíc se to vyhnulo opakovanému rozcházení a scházení hlavní dvojice, což mě u JK seriálů štve asi nejvíc. Celkem mi ale vadilo časté opakování některých scén, jako by se to snažili natáhnout, aby to mělo aspoň těch 16 dílů. Ale jinak spokojenost. Si-won fakt válel, jeho ksichtíky, grimasy a figury byly suprový. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Nápad super, potenciál tam byl, ale nebylo to úplně dotažené. Třeba co bylo s tím, že Ji Sung-Joon měl v ledničce jenom vodu? Na druhou stranu v jiných místech byl děj uměle natahován a musela jsem to přeskakovat, protože se tam fakt nic nedělo. A bože díky, že trend extrémně ombré rtěnky je dneska už pryč.  Jinak ale celkově to byl moc milý seriál. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Seriál na který se určitě podívám znovu, neskutečně jsem se bavila po celou dobu. Dokonce se bavil i přítel a to většinou ani nevnímá na co zrovna koukám. Siwon byl báječný, vůbec jsem to nečekala, opravdové zlatíčko, celkově obsazení i příběh super. Jediné co mě štvalo tak poslední epizody se místy vlekly a byly opravdu smutné. SPOILER. Hold jsem si moc přála aby byla se Siwonem, ale to se mi stává často, že fandím jinému a pak to dopadá slzami. Přesto hodnotím vysoce a kladně. Siwon byl neuvěřitelný, epizody ve kterých nebyl nebo byl jen na maličký skok mě až tak nebavily. Nejkrásnější byl díl kde ukázali sestřih věcí, které pro ni celou dobu dělal a které byly kouzelné. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo skvelé, fakt ma bavili všetky postavy a bolo to neskutočne vtipné, aspoň prvá polovica, potom to nabralo trochu vážnejšie obrátky ale stále to bolo skvelé. Jeong-eum Hwang mám veľmi rada, jediné čo jej môžem vytknúť, je, že sa pri bozkávacích scénach tvári fakt srandovne, neuveriteľne neprítomne a odťažito, ešte že jej partneri to vždy vytrhnú, zato v humorných scénach si evidentne užíva. Toto je skvelý kúsok, ktorý určite na dlho uľpie v pamäti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama