Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 22 (2018) (série)


Buddhova krabice (S22E08)

(epizoda)
  • USA Buddha Box

Obsahy(1)

Cartman se dozví, že trpí úzkostí. Ředitel PC a jeho zástupkyně Silná Žena mají potíže se svými extrémně politicky korektními paterčaty. (Netflix)

Recenze (9)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zlatej South Park z konce devadesátých let. Naprostá absence humoru, příšerný dabing. Tenhle seriál jsem bral do desátý série a pak nárazově sem tam nějaký povedený díl. Ale 23 sérii už je prostě moc a mělo to dávno skončit, jako Simpsonovi. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politicky korektné detičky politicky korektných učiteľov sú politicky nekorektným vrcholom seriálu...ak by hlasovanie o najobľúbenejšiu postavu v South Parku prebiehalo teraz boli by to buď PC babies alebo Strong Woman. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se náhodou mezi hodnotícími najde takový retardovaný čurák, který sleduje seriály a filmy s dabingem, tak by se jeho hodnocení snad ani do průměru nemělo počítat, nebo by se mělo počítat odděleně. Já za filmové a seriálové odborníky a všechny diváky skvělého vkusu musím konstatovat, že tento díl patří společně s tím prvním mezi vůbec nejvydařenější z celé série a nemůžu hodnotit jinak než maximálně. Chápu, že spousta retardů díl nedocení, protože teď to není až tak prvoplánová bezduchá švanda, ale tvůrci zkusili vytáhnout malinko inteligentnější humor a funguje to parádně. Po výdobytcích techniky jako jsou e-cigarety a e-koloběžky, které sice jsou jsou předměty převážně pro homosexuály, zženštilé muže a jinou verbež společnosti, ale tolik zásadně se nepromítají do úpadku civilizace, jako téma otevřené v rámci této epizody, kdy tvůrci naprosto božským způsobem skloubili narážky na to, že spousta dementních lidí chce být pro své okolí zajímavá tím, že ostatní otravuje se svým stresem (i když ho má ve skutečnosti drtivá většina populace a nikoho tím neobtěžuje) se závislostí na mobilních telefonech. Pobavila i vsuvečka s korektními dětmi. Za mě strop! Skvěle jsem se bavil. Opravdu dokonalá satira. ()

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama