Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív John Shaw (Jonathan Good) sa po zranení vracia do služby. Nečakajú ho žiadne ovácie či vrelé privítanie. Kvôli svojmu nekompromisnému postoju k práci a čiastočne aj kvôli strate partnera – nováčika v akcii, je totiž tŕňom v oku svojich kolegov. Jeho kolega a bývalý partner Tyler Burke (Roger R. Cross) je úplne iná káva. Práve zlikvidoval obchodníka s drogami Georga Freemonta a aj keď ho v sebaobrane musel zabiť, vďaka nemu je v meste o jedného priekupníka menej. Pravda je však taká, že Burke mal s Freemontom čulé obchodné styky, a teraz sa mu stal nepohodlným, preto sa ho zbavil. Jediný dôkaz o ich prepojení sa dostal na Shawov stôl, ale skôr, ako sa ten stihne s objavom podeliť so svojimi nadriadenými, Burke vyhlási na policajnej stanici falošný požiarny poplach, zbaví sa nevítaných svedkov a začne lov na bývalého partnera. Čo zmôže jeden dobrý policajt s revolverom na 12 rán proti komandu na všetko odhodlaných pokrivených kolegov, navyše ozbrojených automatickými zbraňami? (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Jon Moxley jako Martin Riggs, Dean Ambrose jako John Shaft, Jonathan Good jako John McClane, vše v podání sjeťoura s expresivností naspeedovaného vzteklého čokla, který proslul láskyplně vybudovanou image uslintaného magora a dokáže přirozeně uhrát i sebevětší volovinu. Takového potenciálu pro ujetou ironickou blbinu a ona z toho nějakým zázrakem vyleze zrovna tahle uhlazená sterilní nuďárna, která se tváří tak děsně kůl a drsně, až se člověku chce chrápat. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nene, tady se nejedná o žádné příjemné překvapení. Hlavní hrdina necharismatický, neumí používat mozek, akce je strašná. Souboje jsou sice kontaktní, ale nemají žádnou solidní choreografii, přestřelky jsou komické, plné základních chyb, prostě au moje oči. Má to sice solidní koncept, ale celé je to předvídatelné, trapné a všechny negativní slova dohromady, kterým by jste to chtěli nazvat. Se sérií Marine absolutně nesrovnatelné. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Séria 12 Rounds má jeden zdroj nápadov - vykráda oveľa úspešnejšiu sériu DIE HARD. Pokiaľ v prvej časti to bola tretia časť, v tretej časti sa tvorcovia vrátili naopak k jednotke, budova spoločnosti Nakatomi sa mávnutím čarovného prútika zmenila na o niekoľko tried menej zaujímavú policajnú stanicu a ústredná dvojica Willis - Rickman bola nahradená totálnym odvarom zo štvrtej ligy Dean Ambrose - Roger R. Cross. A tak tu máme správneho policajta so striekačkou na 12 rán a po zuby ozbrojených prívržencov temnej strany, ktorí by radi videli čo najskôr Shawa v stave v akom si človek predstaví ementál alebo sito. Shaw však hrdinský počíta svoje strelivo, odmieta akékoľvek porušenie zákona (napr. odobratie zlosynovi jeho automatickej zbrane, ktorú by následne mohol zneužiť na svoju obranu) a nevšíma si rany osudu a od nepriateľov, aby sa prehryzol k rozuzleniu, ktoré určite nikto nečakal. Ešte šťastie, že akcie je požehnane a hercom to zatvára na chvíľu ústa. Čo už, herecké akčné hviezdy a hviezdičky rokov 80. a 90. zostarli a hľadanie nových v radoch wreslingových šialencov je zúfalá aktivita s malou nádejou na úspech. Ale čo ak??? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Scéna z úvodu, kdy Shaw potká hňupa v Porsche je s přehledem nejlepší scéna filmu. Zbytek ale není zase tak špatný, jak by se mohlo na první pohled zdát. Jasně, nemůžeme se bavit o nějaký dobrý řemeslný práci, akce je špatná i když jí je hodně, všichni mají IQ asi 70 a chovají se jak paka, hlavní hrdina je jak řešeto, ale furt dokáže bojovat i tváří v tvář a není to absolutně nic, co by vás dokázalo překvapit. Je to ale občas fajn strávená hodina a půl, která vám díky všudypřítomné akci rychle uteče a zase tak moc vás z ní nebude bolet hlava. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nebavili. Tenhle mi přišel o špetku lepší i když je jasně ten nejlacinější, ale snaží se bejt aspoň hodně akční a to oceňuji. Bohužel z přehledností akce je to na štíru. Kamera místy rozklepaná. Někde úplně chybí kontinuita mezi scénami. Takže akce dost, ale začne po chvíli nudit, když toho není moc vidět. Takže slabší 2* a to je maximum. Už tak tomu filmu prokazuji velkou čest, neboť se stal mým komentářem z pořadovým číslem 2500. Takže jsem dosáhl další mety a co si přeji do té další pětistovky, které se tu snad když bůh, Alláh a vítr dá dočkám? (teda aspoň doufám) Tak především stále soudím, že vyPÍPávač musí být eliminován. No a taky doufám, že bude pořád dost filmů na komentování. No a vy doufejte v pořád stejně úderného a rebelského kverulanta Wacoslava1 Pokusím se dostát své pověsti, když už mi Laco předal to žezlo.25% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama