Reklama

Reklama

Tři mušketýři 2

  • Česko Čtyři mušketýři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Uplynula krátká doba od jmenování d’Artagnana královským mušketýrem. Královna Anna nezapomněla na služby, které jí prokázal, ale ani na kardinálovy agenty Rocheforta, a Milady de Winter neopustila nenávist a touha po pomstě za překažené plány. Spolu se svými přáteli, Athosem, Porthosem a Aramisem bojuje d’Artagnan v armádě Ludvíka XIII. u pevnosti La Rochelle proti vzbouřeným hugenotům. A cesty všech hrdinů se opět propletou, aby uzavřely osud svůj či osud toho druhého. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

higuain 

všechny recenze uživatele

Začnu kladnými body. V pokračování Lesterových mušketýrů jsem si zvykl na Hestona v roli kardinála, potěšilo mě nevynechání obléhání La Rochelle a jsem rád, že smrt Constance nebyla odbyta tak šíleným způsobem jako ve francouzské verzi. Jinak se ale budu opakovat, tohle prostě nejsou mušketýři, jak bych si je představoval. "Užasné mezinárodní obsazení" je sice jménovitě hvězdné, ale například takový Finlay vůbec nevypadá jako vazoun, co by jednou ránou skolil půlku armády a York je sice předloze věrnější d´Artagnan, ale i tak mě baví daleko méně, než Barray. ()

Molir 

všechny recenze uživatele

Prvni film mam sice o neco malilinko radsi, asi proto, ze mi prijde odlehcenejsi, ale na druhou stranu ma tento druhy v sobe vice vtipku, ovem ponekud, obzvlaste ke konci, ponurejsi atmosferu. A jako plus je take to, ze zde samozrejme dostava vice mista Faye Dunaway, a ze si ho zaslouzi :-) Jinak původně se točil jen jeden film, a až na základě toho, že by to bylo moc dlouhé, se přistoupilo k rozdělení na dva - ovšem byly z toho tahanice s herci (aby ne, když dostali zaplaceno jen za jeden film) a výsledkem je, že od té doby obsahují herecké smlouvy tzv. Salkindovu klauzuli (podle producenta), ve které je uvedeno, kolik filmů z natáčení bude :) ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší, než první část. Víc akce, víc vtipu, víc všeho. D'Artagnanův útěk před kardinálovými muži je nezapomenutelný. Takhle má vypadat čistokrevé dobrodružství. (Téměř) prvotřídní mix akce, humoru, napětí, krásných žen a ďábelských záporáků (trojice Richelieu - Rochefort - Mylady je fakt bezkonkurenční). Navíc je to velmi věrné předloze a to, co je navíc, nebo naopak chybí, rozhodně není na škodu, ale navíc to filmu ještě prospívá. Prostě výtečná podívaná a navíc s fantastickým obsazením. Potěcha. 85%. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Štyria mušketieri pokračujú v príbehu troch mušketierov v rovnakom štýle ako predchádzajúci film ba možno s ešte väčšou mierou paródie. Veď čo môže byť viac ako vidieť Lorda Buckinghama priplávať na ponorke, prípadne vidieť hrať organistu na pojazdnom futuristickom organe ako vystrihnutého zo show Eltona Johna. Môžeme tak sledovať ako štyria priatelia dokonajú svoje dobrodružstva sprevádzané množstvom fórikov a za neustáleho pomrkávania tvorcov. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní je podstatne veľkolepejšia akcia, ale stále len priemerne prevedená. Nijak extra ma nebavila. Príbeh už občas ponúkne aj vážnejšie chvíľky, ale herci stále nemajú priestor na nejaké dramatické výkony. Bohužiaľ je tu oveľa menej humoru, takže celkovo mi to v každom ohľade pripadalo priemerné. 5/10. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen ve stejném roce jako předchozí díl Tři mušketýři (1973). (Listeroman)

Reklama

Reklama