Reklama

Reklama

Láska mezi regály

  • Německo In den Gängen (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Christian je rváč a muž s pochybnou minulostí, který svým zjevem evokuje pitbulla. Jednu etapu má za sebou, tu druhou začíná jako pomocná síla ve velkoskladu, kde je jeho nejzářivější perspektivou možnost obsluhovat vysokozdvižný vozík. Pro někoho, kdo sotva zvládá svůj vlastní život a vegetuje na sociálním dně, je i tohle velká výzva. Christiana se ujímá veterán Bruno a zasvěcuje ho do mikrokosmu, v němž se žije podle specifických pravidel a ve svérázných bublinách jednotlivých oddělení. Při jedné z pauz potkává Christian prostořekou a okouzlující Marion z oddělení lahůdek. Láska mezi regály je křehká, civilní a realistická romance z místa, kde není vidět na nebe. (Film Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (66)

Othello 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že In den Gängen postrádá výraznější příběhový oblouk a celý je sestaven z více či méně provázaných epizod, které se snaží zaujmout jakousi poezií všednosti, tak je vlastně velmi vstřícný vůči divákovi, jenž se může sám rozhodnout, jak film vnímat. Žádné z naznačených témat totiž nepřekřikuje jiné a film nemá žádnou zápornou postavu. Z výběru mezi sledováním skladníkova mikrovesmíru v generické sámošce, přesahovým vnímáním vykořeněných starších chlapů smetených pozdním kapitalismem či pozorováním sondy do šedivé reality světa za mantinely dálnice si vybírám to poslední. Kraj ohavných předměstských domků u rychlostních silnic mezi šedavými poli, parkovišti a logistickými sklady zde působí (navíc v kombinaci s tím, že film se odehrává v období podzim-zima) jako opravdu ta poslední štace všech zúčastněných, z nichž se již nelze vymanit jinam než kamsi do světa filmů Ulricha Siedla či Bély Tarra. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé prostredie veľkoskladu, ktoré bolo napokon tou najväčšou prednosťou celého filmu. Bolo to nevšedné a originálne, ale to je bohužiaľ málo na to, aby z toho bol aj skvelý film. Na môj vkus to bolo také v podstate o ničom. Malá skupinka, ktorá medzi sebou vytvorilo takú mini-komunitu kolegov, pracuje, sem tam prehodia nejaký dialóg, ... a to je všetko. No neviem, toto na mňa nefungovalo. Jedna hviezda za originalitu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky horkosladky ludsky film v ktorom sledujeme pracovnikov skladu v jednom velkom markete. Proste obychanych ludi na tych najnizsich pracovnych prieckach. Cele to prostredie je vykreslene celkom zaujimavo a obcas aj vtipne. Je tu aj nabeh na romanticku liniu, ale velmi okrajovo. S filmom som mal dva problemy. 1. Hlavny hrdina je tak strasne malovravny az to lezie na nervy. 2. Styl akym je film natoceny je taky ten typicky artovy v ktorom minutu sledujeme rutinnu cinnost nejakych pracovnikov, nasledne sa jeden druheho nieco opyta a ten po dlhych sekundach odpovie jednym slovom. To je fakt na zblaznenie a bez pretacania pre mna neznesitelne. Vdaka tomu u mna nefungovali ani niektore emotivne sceny. Ale za jedno pozretie tento zaujimavy film stoji. P.S: Strasne ma rozosmialo, ze pri skoleni pracovnikov pustali legendarny Staplerfahrer Klaus - Der erste Arbeitstag. 6/10. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Víš, jak se zdraví Eskymáci?“ Skladníci, pozor na slečny ze sladkostí! Ten název je trochu zavádějící, nejde o typický milostný příběh a už vůbec klasickou romantickou komedii. Film nabízí posmutnělý, občas lehce úsměvný (smál jsem se u instruktážního videa pro ovládání ještěrek) příběh ne jako, ale opravdu ze života (s výjimkou těch 2 podivných návštěv). A pod to se můžu podepsat, neb mám z tohoto prostředí osobní zkušenost. Snímek mě chytil hned od začátku (tvůrci se mi do přízně vetřeli puštěním Na krásném modrém Dunaji), ale hlavně jsem se začal soustředit na Christiana. Ten toho sice moc nenamluví (vlastně takřka nic), ovšem i tak si dokáže získat vaše sympatie (mnohokrát jsem se přistihl, jak trnu, aby něco nerozbil). Cestu jsem si našel rychle i k ostatním (ne)obyčejným postavám, hlavně Brunovi (Kurth mě zaujal už ve snímku Schmitke). Před smutnou realitou se sice nedá utéct, ale ten záchvěv naděje tu je...Tento malý, nenápadný, intimní a melancholický příběh, který umí zasáhnout (mě i osobně), hodnotím silnými 4*. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Natažené,utahané,depresivně melancholické.Kdo by očekával romantiku tak ten bude čekat marně.Jízda paleťákem a doplňování zboží do regálu je romantice velmi vzdálené.Christian nastoupí jako pracovník do velkoskladu kde ho dají na zaučení ke staršímu pánovi který se jmenuje Bruno a ten ho všechno naučí i řídit elektrický paleťák.Christian se zakouká do vdané Marion která doplňuje sladkosti.Trochu mi tento film připomněl snímek PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ,kde ale Ivan Trojan ztvárnil většího exota.Škoda že v tomto filmu LÁSKA MEZI REGÁLY neobsadil režisér někoho jako byla Veškrnová,která to ve filmu HOLKY Z PORCELÁNU uměla ve skladu pěkně rozproudit.Konec filmu tu vyšumněl tak nějak do prázdna když se Bruno oběsil a Christiana povýšili na vedoucího nápojů.THE END(naštěstí pro diváka)... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo od 28. února 2017 do 12. dubna 2017 v Německu – konkrétně v Bitterfeldu, Leipzigu, Wittenbergu a Karlsruhe. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 na filmovém festivalu v Berlíně. (ČSFD)

Související novinky

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

03.10.2023

Be2Can, přehlídka výrazných filmů ze tří největších filmových festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes, oslaví jubilejní desátý ročník. Odehraje se mezi 4. a 11. říjnem a do programu ji zařadí 28… (více)

DAS FILMFEST zve na filmové hody

DAS FILMFEST zve na filmové hody

15.10.2018

3 země – 4 kina – 5 sekcí – 9 hostů – 34 celovečerních snímků a další tři bloky krátkých filmů. Festival německy mluvených filmů DAS FILMFEST si letos pro všechny filmové fanoušky přichystal skutečné… (více)

Be2Can hlásí rekordní počet zapojených kin

Be2Can hlásí rekordní počet zapojených kin

20.09.2018

Be2Can: rekordní počet zapojených kin, Zlatá palma, současný německý film, čínská senzace ve 3D a čerstvá cena Fipresci z Benátek pro maďarský film   Be2Can – přehlídka soutěžních a oceněných filmů… (více)

Reklama

Reklama