Reklama

Reklama

Láska mezi regály

  • Německo In den Gängen (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Christian je rváč a muž s pochybnou minulostí, který svým zjevem evokuje pitbulla. Jednu etapu má za sebou, tu druhou začíná jako pomocná síla ve velkoskladu, kde je jeho nejzářivější perspektivou možnost obsluhovat vysokozdvižný vozík. Pro někoho, kdo sotva zvládá svůj vlastní život a vegetuje na sociálním dně, je i tohle velká výzva. Christiana se ujímá veterán Bruno a zasvěcuje ho do mikrokosmu, v němž se žije podle specifických pravidel a ve svérázných bublinách jednotlivých oddělení. Při jedné z pauz potkává Christian prostořekou a okouzlující Marion z oddělení lahůdek. Láska mezi regály je křehká, civilní a realistická romance z místa, kde není vidět na nebe. (Film Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (67)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nálada sedí dokonale , lednové studené záběry ošklivé krajiny s dálnicemi jsou až děsivé. Vidíme nádherně bizarní „Sibiř“ a z výšin vozíku s lahvemi pocit malého soukromého moře, boj o vysokozdvižný vozík nebo kouzelnou "instruktážní" ukázku na školení řidičů. Hereckým králem je zde Peter Kurth (Schmitke, seriál Babylon Berlín). Jako nováčkův mentor je zosobněním vlídné zoufalé samoty. Pokud jste obdaření hodně trpělivou vnímavostí, bude se vám film líbit. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecka kinematografia toho z kvality vyplodila len malo, a dost sa jej vyhybam. Toci tam filmy jedno individuum zvane Uwe Boll, a jeho filmy, to je hruza, v horsom pripade rovno hnoj. Tuna ide o artovy snimok od rezisera Stubera - chlap v sklade, zamiluje sa, chlap len vegetuje zo dna na den, do toho vstupila ona, a film sa roztocil. Laska mala hodne do seba, este aj zivot v casto svojraznych bublinach jednotlivych oddeleni. Obycajne dialogy prevazuju, to dodrzuje aj tento film . 70 % ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Lidské osudy mezi regály, převážně zaskladněné, ale i vyskladněné...částečně, s kapkou životní naděje, i když se kolem nás nedějí jen veselé věci a není možné se na každého zákazníka celý den usmívat, když srdce truchlí. Pomalé, melancholické, milé, nicméně v rámci kvality festivalových filmů pro mě spíše průměr. [Filmový klub Citadela - Litvínov] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky horkosladky ludsky film v ktorom sledujeme pracovnikov skladu v jednom velkom markete. Proste obychanych ludi na tych najnizsich pracovnych prieckach. Cele to prostredie je vykreslene celkom zaujimavo a obcas aj vtipne. Je tu aj nabeh na romanticku liniu, ale velmi okrajovo. S filmom som mal dva problemy. 1. Hlavny hrdina je tak strasne malovravny az to lezie na nervy. 2. Styl akym je film natoceny je taky ten typicky artovy v ktorom minutu sledujeme rutinnu cinnost nejakych pracovnikov, nasledne sa jeden druheho nieco opyta a ten po dlhych sekundach odpovie jednym slovom. To je fakt na zblaznenie a bez pretacania pre mna neznesitelne. Vdaka tomu u mna nefungovali ani niektore emotivne sceny. Ale za jedno pozretie tento zaujimavy film stoji. P.S: Strasne ma rozosmialo, ze pri skoleni pracovnikov pustali legendarny Staplerfahrer Klaus - Der erste Arbeitstag. 6/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Láska medzi regálmi boduje najmä svojou melancholickou atmosférou a u mňa aj tým, že som jej dal priestor tesne pred Vianocami a ono svojim spôsobom o vianočný film aj ide a tým pádom hodnotím v toto ročné obdobie vyššie. Je to síce príjemne, ale aj depresívne civilné, avšak s realistickosťou by som bol opatrnejší. Predsa len málo priebojný chlapík prejaví záujem o ženu, ktorá ho v podstate len ťahá za nohu, i keď nejde o nič zákerné, obom sa v skutočnosti ich životy do istej miery zlepšili. Christian ale svoj osobný život trochu nepochopiteľne redukuje iba na kolegov. Ak by bol ale aktívnejší, zase by sme tu nemali tú chytľavú melanchóliu. P.S. Franz Rogowski je nemecký Joaquin Phoenix. 70% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 na filmovém festivalu v Berlíně. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 28. února 2017 do 12. dubna 2017 v Německu – konkrétně v Bitterfeldu, Leipzigu, Wittenbergu a Karlsruhe. (ČSFD)

Související novinky

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

03.10.2023

Be2Can, přehlídka výrazných filmů ze tří největších filmových festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes, oslaví jubilejní desátý ročník. Odehraje se mezi 4. a 11. říjnem a do programu ji zařadí 28… (více)

DAS FILMFEST zve na filmové hody

DAS FILMFEST zve na filmové hody

15.10.2018

3 země – 4 kina – 5 sekcí – 9 hostů – 34 celovečerních snímků a další tři bloky krátkých filmů. Festival německy mluvených filmů DAS FILMFEST si letos pro všechny filmové fanoušky přichystal skutečné… (více)

Be2Can hlásí rekordní počet zapojených kin

Be2Can hlásí rekordní počet zapojených kin

20.09.2018

Be2Can: rekordní počet zapojených kin, Zlatá palma, současný německý film, čínská senzace ve 3D a čerstvá cena Fipresci z Benátek pro maďarský film   Be2Can – přehlídka soutěžních a oceněných filmů… (více)

Reklama

Reklama