Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Jehan 

všechny recenze uživatele

Jasně, už to nemá tu černobílou přímočarost a živelnost Perného dne, který těžil z první velké vlny beatlemanie a přirozeného půvabu protagonistů. Lester se nicméně uměl vyřádit a ten britský švihlý humor tam občas pořád je. Beatles nebyli jen úžasní muzikanti, ale i inteligentní komedianti a šarmatní sympaťáci. Pitomý scénář vem čert. Anglie 60. let byla úžasným územím, kde bylo lze páchat podobné počiny ve velkém stylu. Vizuální stylizace je zcela nadčasová. Natož pak ty geniální písničky! Bílé útesy doverské! A ty flekaté "špinavé" džíny a džínové košile na Bahamách? Perla!! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

B L B O S T. Já jen čekal, kdy se zjeví Zohan či pan účetní se svou Opičkou. Ale musím ocenit režiséra, na děj mu zjevně stačila pauza na oběd. Ještě, že tam byla ta hudba. Mimochodem doporučuji ke shlédnutí žákům druhého stupně základní školy - zeměpis budou mít v malíku (v přeneseném slova smyslu). 55% ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Suchá Anglie a suší Beatles..svým osobitým způsobem. "So this is the famous Beatles ha?" "So this is the famous Scotland Yard ey?" Od dětství na to rád vzpomínám a pamatuju si určité scény do detailu. Vidět to po letech potěší:) Každopádně kdyby to stáhli na hodinovou délku vůbec by to neuškodilo...ba naopak ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si rozmýšlel, jaké hodnocení filmu udělím... Beatles a jejich hudbu mám opravdu rád, ale zápletka o prstenu, některé scény, souboje a vůbec celý scénář filmu opravdu za moc nestál... na druhou stranu Beatles, chovající se spíše jako kluci s jejich vtípky, různými vymoženostmi a klidným přirozeným hraním jsou více než úžasní (může to znít naivně, ale přesně tak jsem si je představoval a představovat budu)... takže celkový pocit z filmu je dobrý, příjemný a když do toho hraje ta hudba... no, nejsou plné, ale jsou to 4 hvězdy :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keďže mňa (najmä kvôli môjmu veku) beatle-mánia obišla a ich tvorbu si vypočujem snáď len vtedy keď rodičia vyhrabú nejaké staré vykopávky a spomínajú, tak som sa bál aká bude reakcia najmä na hudobný potenciál filmu. A možno je to aj dobre, že Beatles sa ku mne nedostáva viac sporadicky, lebo tá hudba je tým pádom pre mňa menej vtieravá a cez film si tých pár songov rád vypočujem. Čo sa však týka mimomuzikálového hodnotenia, to vnímam tiež pomerne pozitívne. Humor je naozaj pomerne pythonovský a tým pádom aj pre mňa prijateľný a postačujúci. Takže film určite nepotrebuje zachrániť. 70%. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Původně chtěli Beatles natočit western, v němž by hráli hrdinné mladíky ochraňující slabé ženy, ale z tohoto záměru nakonec sešlo. (Morien)
  • John Lennon o filmu prohlásil: „Help, to byla otrava, protože my jsme tehdy pořádně ani nevěděli, co se kolem nás děje. Ve skutečnosti Dick Lester s tím svým Batmanem předběhl dobu, ale my jsme v té době byli permanentně sjetý, a tak ty nejlepší věci, na kterých se válíme smíchy, skončily pod střihačským stolem. (ryccoly)
  • V roce 2007 byl zvuk i obraz filmu kompletně restaurován a vydán s několika bonusy na DVD nosiči. Vydány byly celkem tři DVD verze, dvě jsou určené pouze pro USA a Kanadu, jedna pak pro zbytek světa. (lioncel)

Reklama

Reklama