Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riyad a jeho přítel Zaïd opustí své sídlo nedaleko Lyonu a vydají se do Švýcarska, aby ukradli dvě luxusní auta na účet Chérifa, gangstera ovládajícího jejich území. Cesta se však příšerně zvrtne. Pronásledovaný Riyad se ve snaze uniknout policii ukryje v horách. Hon pokračuje v samém srdci ztraceného nehostinného údolí, odkud se Riyadh zoufale snaží najít cestu zpátky do Francie. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

kagemush odpad!

všechny recenze uživatele

Děj jak jsem ho viděl já: Chlapec (neevropského původu) ráno vstane a rozloučí se s dcerkou, družce nechá po dcerce vzkaz (že se vrátí zítra). Potom jede do Švýcar ukrást auto. Má nesympatického agresívního šéfika (což kompenzuje sympaťák kámoš-oba též neevropského původu), ale ukradne hned tři auta, protože je šikovný. Pak se to posere a on zdrhá. Zlej šéfik taky zdrhne, bohužel kámoš sympaťák umře. Hrdina na útěku potká sympošku bělošku , která mu poradí. Hrdina ale nemá ani na lanovku a tak zdrhá pěšky. Běloši ho začnou lovit, on prchá a prchá, jenže má trochu smůlu a tak to neskončí tak jak si na začátku výletu za lupem představoval - smutné, a okolo se baví (včetně již nezúčastněné sympošky bělošky) různí evropani, většinou lyžují, jako by se nechumelilo. --- Evropa má problém. Ne v neevropanech ,ale v mazlavé tzv. politické korektnosti a neschopnosti pojmenovat věci jak jsou. Ovšem tohle je jen jeden z mnoha průserů tady. Takové sračky jako je toto dílko jsou chrleny v takových objemech v jaké se určitých etapách dějin chrlila jiná obluzovadla (Bible, Kapitál, Mein Kampf, nebo Poučení z krizového vývoje) --- neshazuji film že by byl špatně zrobený (pan Kadri jako herec dělal co měl), ale jako až pseudointoš manipulativní agitku. Fuj. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočeno podle skutečných událostí z roku 2010. 1) Nejpěknější na celé věci je 21letý Iliès Kadri (Riyad, prchá přes hory do Francie). Otec Alžířan, matka Francouzka, bydlí v Lyonu. Po maturitě se dal k alpským střelcům, součásti francouzské armády. Využil zde svou sportovní praxi z fotbalu a karate. Během volna se zúčastnil konkursu na film a vyhrál. Pro natáčení si s armádou dohodl zvláštní šestitýdenní dovolenou. Ovšem nezůstalo u této role a tak se nakonec Iliesovi jeho sen - stát se profesionálním hercem - splnil._____ 2) Další kluci ve snímku: Nadjim Belatreche (Zaid, Riyadův parťák), věk nezjištěn. Kamel Labroudi (Tarik), věk rovněž nezjištěn. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama