Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Robin and Marian

Dobrodružný / Drama / Romantický
USA, 1976, 106 min

Režie: Richard Lester
Hrají: Sean Connery, Audrey Hepburn, Robert Shaw, Richard Harris, Nicol Williamson, Denholm Elliott, Ronnie Barker, Ian Holm, Esmond Knight, Veronica Quilligan, John Barrett, Kenneth Cranham, Victoria Abril

komentáře
 ve filmotéce
v bazaru
Na DVD od:11/2002Bonton

Obsah:

Robin Hood už dávno není nerozumný mladík, ale je stále při síle a je pořád odhodlaný trestat bezpráví, bránit spravedlnost a svou milovanou Marianu.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele T2

Rozpočet $5miliónovTržby USA $8,000,000Tržby Celosvetovo $-

profil / všechny komentáře uživatele Faidra **

Opravdu netuším, co tím chtěl režisér říci. Při pohledu na obsazení člověk zajásá, při sledování neuvěřitelně se vlekoucího filmu, který se není schopný rozhodnout, jestli je dramatem o lidech, válce a lásce, pozdní romancí, komedií nebo tragickým vyvrcholením legendy o Robinu Hoodovi, ho ten jásot postupně přejde. Takhle odbýt tak slibné téma, to se opravdu nedělá.

profil / všechny komentáře uživatele LiVentura ***

"Původní" Robin není tak zlý.

profil / všechny komentáře uživatele NinadeL ***

Tradiční kategorie "šlo to". Ale vidět jsem tuhle kombinaci chtěla a ta Audrey je ještě horší herečka, než jsem si myslela.

profil / všechny komentáře uživatele otík *

Je až k nevíře, jak špatný a nudný film může vzniknout s obsazením Connery & Hepburn. Ohromné zklamání.

všechny komentáře uživatele Denny ***

Jeden z nejlepších režisérů dobrodružného žánru a jeden z nejlepších herců by měli být zárukou toho, že film nebude špatný. No, nadšený jsem nebyl, je to takové unavené, místy i komické.

Hodnocení uživatelů:
golfista ***