Reklama

Reklama

VOD (1)

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Lester spáchal na postavě Supermana stejný zločin jako Joel Schumacher na Batmanovi. Natočil jej tak, že daroval trumf všem možným kritikům, kteří považují komiks za brakový druhořadý žánr. Superman 3 je tak moc špatný, že už to snad ani víc nejde. Chvílemi jsem si říkal, že někdo ze Foxů se chtěl krutě za něco pomstít Christopheru Reevovi a to tak, že mu stálo za to vynaložit nemalý peníz, aby mo viděl máchat se v tom největším filmovém bahně. Příběh je dětinský jako z pera sedmiletého dítěte, které si napsalo scénář pro své firgurky, režie ubohá a když už by si mohl Superman získat diváky akcí, např. při hašení chemičky, tak se tam kryptoňan klidně prochází a kdekým debatuje, no prostě prohra na plné čáře. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech si člověk mohl říct, že někteří lidé v Hollywoodu vědí, co dělají a využívají toho chlapíka v barevném obleku, jak nejlíp umí. Opak se stal pravdou a ze slušně rozjeté série se stala naprostá fraška, která se možná snažila být tak popkulturní až to zahnala do extrému, z kterého není návratu. Jako komedie je to alespoň v několika místech funkční, jako vážný film o muži z oceli opravdu jen výsměch. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Superman vs. obrovský superpočítač made in 1983. Vždy dokážem oceniť,keď má nekto odvahu a neváha si urobiť srandu zo zabehnutých značiek. Nevyhol sa tomu ani Superman. Tretie pokračovanie spadá do parodickej roviny, pohybujúcej sa od grotesky smerom až neviem kam :) Na jednej strane sú tu scény typu nasávajúci či "děvkársky" superman, superman vs. Clark Kent, ktoré sú strašne fajn, ale celok vyzerá ako priemerná a nevýrazná komédia, ktorých boli v zlatých osemdesiatych rokch natočené tisíce. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pri úvodnej titulkovej scéne som váhal, či pozerám správny film, ale naozaj to začína groteskou. Slabou, ale ešte znesiteľnou, to horšie príde neskôr. Objaví sa jeden lúzer ako hlavná postava, ktorý potom doplní partiu nevýrazných záporákov, kde šéfuje osvedčený vrah od Columba. Zbláznenie sa a schizofrénia Supermana naozaj nie je to, čo divák od takéhoto filmu očakáva. To všetko v prepálenom trvaní vyše dvoch hodín a filmová katastrofa je na svete. Nemôžem dať ani dve hviezdy, pretože ide o zneuctenie kultovej postavy. –––– Chceš zbohatnout? Staň se počítačovým programátorem. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dát 2 nebo tři a zůstávám jaksi uprostřed :-)) Sice to není sračka, ale je to děsná blbost. Příběh je průměrný a většinu času docela nuda a nejvíc mě tam vadily ty rádoby humorné prvky. Několik výjimek vtipných bylo. Třeba to s tou šikmou věží anebo ta blondýnka, co si potají, když jí nikdo neviděl četla Kantovu Kritiku čistého rozumu, ale jinak to tam většinou působilo dost rušivě. Lois byla odsunuta na druhou kolej a objeví se na začátku a na konci. No zkrátka nic moc a trochu se děsím čtyřky, ale i tak budu chlap a podívám se na ní. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • V úvodní sekvenci posloužilo kanadské město Alberta jako předměstí Metropolis. (WolfR)
  • V úvodu příběhu okolo 4. minuty začne plyšovému chodícímu tučňáku hořet pravé zakrnělé křídlo. Když však dojde ke Clarku Kentovi (Christopher Reeve), hoří mu hlava a křídlo je netknuté. (Terva)
  • Diváci Reevea k jeho smůle zařadili do škatulky herce jedné postavy. V osmdesátých letech se proto snažil uspět ve filmech různých jiných žánrů. Když tyto pokusy z velké většiny skončily neúspěchem, Reeve se nechal přemluvit k účasti ve čtvrtém pokračování, jež bylo velkým propadákem. (WolfR)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama