Reklama

Reklama

Koule

  • USA Sphere (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jaké by to bylo, kdyby se všechny fóbie, obavy a černé myšlenky staly realitou? Jaké by to bylo stát se terčem vlastních nočních můr a být přitom uvězněn na dně oceánu? Skupinka elitních vědců se vydává na průzkum záhadné kosmické lodi, která stovky let leží v hlubině Tichého oceánu. Jedná se o mimozemský objekt? Stroj času? Mezihvězdný koráb? Otázky jen umocní nález záhadného artefaktu ve tvaru obrovské koule. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:22

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Zemřel autor Jurského parku

Zemřel autor Jurského parku

05.11.2008

Je tomu tak – rok 2008 je mimořádně „bohatý“ na pády hvězd z filmového nebe. Ledger, Heston, Newman, Minghella... a teď Michael Crichton. Ten se proslavil hlavně jako bestsellerový spisovatel, ale… (více)

Je Maguire dobrý Nemec?

Je Maguire dobrý Nemec?

22.04.2005

Tobey Maguire (na obr.), ktorý od čias Spider-Mana 2 herecky nepohol ani prstom, bude účinkovať v dráme THE GOOD GERMAN v réžií "pohodára" Stevena Soderbergha. George Clooney si v snímke zahrá… (více)

Reklama

Reklama