Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Aethelredova chyba v Londýně zahnala Alfreda do rohu, musí se vypořádat s ponížením. Aethelflaedina oddanost se mění, a tak má na Uhtreda zoufalou prosbu. (Netflix)

Recenze (3)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak nám tu začíná nějaká vikingská romance ala Shakespearovská tragédie. Ano, romantika v této epizodě hraje podstatnější roli, ale v rámci řešení nějakého válečného konfliktu jde o svěží vítr v tomto seriálu. Stále totiž zde jde jinak o to samé. Nicméně je nadále radost to vše vidět, postavám fandit nebo je nenávidět. Filmařská práce je zde odvedena na jedničku a jako předehra k velkému finále to funguje na výbornou. 90% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uthred ide s informáciami ku Alfrédovi a stáva sa jeho hovorcom. Erik krásne poníži Alfrédovho zaťa. Uthred dorieši cenu bez bezvedomého a dozvedá sa prekvapenie, čo komplikuje situáciu. Výborná zjednávacia epizóda. Ešte to bude zaujímavé. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O sedmé epizodě se určitě nedá říct, že by byla zrovna akční, ale bavila mě převelice a jsem zvědav, jak hodlají tvůrci v příběhu využít novou postavu- Osfertha. Tuším, že by se kolem něj mohla rozvinout úplně nová dějová linie. Nemohl jsem si nevšimnout, že i když je Erik Dán, objevil se zde pěkný případ stokholmského syndromu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama