Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Recenze (113)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Depardieu ve filmu pro děti a ještě k tomu jako záporná postava? Zvláštní, ale jde to... Glenn Closeová je zpátky a stejně hrozná jako dříve :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nič nové sa na poli zábavky pre celú rodinku nekoná, ani tento krát sa to nevymyká z otrepaného postupu nekončiacich naháňačiek, stupídnych zvieracích pascí, zaľúbenia hlavných protagonistov a iných už 100x videných vecí ale aj tak dalo sa to zniesť, aspoň ten papagáj čo si myslí že je rotviller či aký to pes bol v medziach zábavný a v celku psici dobre vycvičený lepšie než podaktorý herci vo svojich úlohách. ║Rozpočet$85milionovTržby USA $66,957,026Tržby Celosvetovo $183,611,771║ trošku zaráža obrovitý rozpočet na to že tam nehrajú nejaké veľké hviezdy je to fakt dosť, jedine že by ten Londýn bol skutočne v tej scéne namaľovaný na bielo s čiernymi bodkami ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Slusne pokracovani pohodoveho rodinneho filmu jemuz vevodi predevsim nadprumerna Glenn Close a samozrajme dabelsky Depardieu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Digga Digga Dog ,2. Cruella ,3. What Can a Bird Do? ,4. The Language of Dogs ,5. I'm Gettin' Good at Being Bad ,6. Puppy Love ,7. Cruella de Vil 2000 ,8. My Spot in the World ,9. Bella Notte ,10. So Fabulous, So Fierce (Freak Out) ,11. Whatcha Gonna Do (With Your Second Chance) ()

movie 

všechny recenze uživatele

Ja bych to tak zle neviděl. Jednička byla celkem zasmrádlá rodinná podívaná, dvojka je už na tom o něco lépe a především Depardieu a Idle hrají velice obstojně! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je na tom cosi fascinujícího a perverzního. Cruella de Vil je charakter, který vznikl explicitně proto, aby byl nenáviděn - ve filmech to je několikrát zmiňováno a postavy v obou verzích dokonce na konce explicitně finančně těží z toho, že Cruella je nenáviděna (v originálu prodáním písně o ní, v hraném remaku počítačové hry, kde je záporákem). Tento film otevírá její možnost rehabilitace, která je ale samozřejmě nemožná, protože celý tento svět existuje jen proto, abychom v něm tuto postavu nenáviděli. Je to svým způsobem existenciální peklo. Doktor Pavlov se může snažit o její převýchovu, seč může, ale dokud je její vězeňské číslo 6660, co se s tím dá vůbec dělat? Nakonec nejkladnější postavy ve filmu mají nejvíc jasno v tom, že Cruella bude vždy Cruella a myšlenka na její rehabilitaci je absurdní. Tenhle film je k tomu všemu nevědomky variací Mechanického pomeranče ohledně vztahu ke svobodné vůli. Je zábavné ty nezáměrné implikace promýšlet. (Přesto je ten film dost nesnesitelný a Close to tentokrát nedorovnává dostatečně. Vydržet u toho je výzva. Sám bych si přál, aby byl ten potenciál omotaný něčím zajímavějším.) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na to že to má prakticky stejnej příběh jako první díl je to celkem zábavný. Samozřejmě jako obvykle je většina postav dost přitroublá, ale ty psi sou fakt kouzelný a papoušek úplně dokonalej, takže i když film neni nic moc po stránce dějový, tak zábavnej určitě je ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost, a tím myslím nehoráznou blbost. Tak ubohý scénář, tak toporné výkony a tak fádní režii jsem již dlouho neviděl. Nudný snímek zabalený do rádoby rozkošného hávu se snaží vytěžit zejména ze šťeňat, kterých si tu užijeme sice požehnaně, ale rozhodně méně než v předešlém dílu, sám tento fakt už svědčí o mnohém. Ačkoli se tvůrci snaží zavděčit i rodičům, propadávají se do čím dál větších sraček. Už nikdy víc. [TOP 19/6 47%] ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Trapné pokračování trapného prvního dílu s trapnou Glenn Closeovou, ke které se trapně přidal trapný Gerard Depardieu. Trapas. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

O něco málo slabší než první díl, přesto stále zajímavé, stále vtipné, stále originální. Originální je v tomto případě zejména Gérard Depardieu, jehož role je prostě geniální. A právě on z tohoto filmu dělá zajímavou podívanou. Ale nezastírám, že jsem na to koukal právě kvůli mé oblíbené rase psů, kterou dalmatinové bezpochyby jsou. A papoušek, který si myslí, že je rotvajler, taktéž nemá chybu. Celé je to velmi zajímavé. Prostě pohodová rodinná oddechovka, u které se pobaví děti i dospělí a která se bude líbit celé rodině. A pokud máte doma nějakého pejska, tak o to víc vám bude ten film blízký. Dávám tři hvězdičky, protože toto hodnocení podle mě plně odpovídá. Film splňuje parametry rodinného filmu a není nijak špatný, takže je to snímek, odpovídající průměru. ()

Reklama

Reklama