Reklama

Reklama

Tlukot srdcí

(seriál)
  • USA Heartbeat (více)
USA, 2016, 7 h 1 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jill Gordon

Hrají:

Melissa George, Dave Annable, Virginia Kull, Joshua Leonard, Maya Erskine, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Shelley Conn, Eli Goree, Noah Lomax, Melanie Cruz (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Komediální seriál z lékařského prostředí.
Když na urgentní příjem dorazí pacient, který zoufale potřebuje transplantaci srdce, jen minuty jej dělí od fatálního konce. V ten moment se na scéně objevuje světově uznávaná kardiochirurgyně Alexandra Panttiereová. Alex je velmi svéráznou ženou, která se neřídí zajetými konvencemi jak v práci, tak ani v osobním životě. Její přístup k k medicíně nezná mezí stejně jako její přístup ke všemu ostatnímu, a proto je její život vždy plný překvapení. (UPC)

(více)

Recenze (2)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Tu mi, ani neviem preco, prestrelene machovstvo hlavnej postavy nevadilo. Nie je to nic do sieni slavy, ale tych par dielov co uzrelo svetlo sveta sa pozeralo prijemne. A pripady vymysleli zaujimave. ()

SolamBee 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla nic tak cukrkandlově... nechutného. Prvních deset minut se jen vrší jedno klišé na druhé a naše hrdinka je tak cool, že všechno s dokonalým přehledem zvládá... No jistě. Nevím, jestli někdo psal scénář, nebo jen seznam stereotypů, co se za posledních 10 let objevily na obrazovkách. A mandatorní milostný trojúhelník tu ještě navíc obohacuje exmanžel rocker s vizáží santusáka, co dává módní rady (protože je přece gay!). ()

Reklama

Galerie (96)

Reklama

Reklama