Reklama

Reklama

Hráč

(seriál)
  • USA The Player (více)
USA, 2015, 6 h 17 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

John Rogers, John Fox

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

Philip Winchester, Damon Gupton, Wesley Snipes, Charity Wakefield, Daisy Betts, KaDee Strickland, Nick Wechsler, Carlo Rota, Usman Ally, Kevin Wiggins (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Nedobrovolným hráčem v podivné hře, ve které jde o život, se ocitá bývalý speciální agent Alex Kane - muž, který je špičkou ve svém oboru bezpečnostního experta...  Alex Kane pracuje jako bezpečnostní specialista v Las Vegas. Protože je špičkou ve svém oboru, najímají si ho mocní a bohatí, kteří navštíví město. K Alexovi a jeho ženě Ginny se v noci někdo vloupá. Při následné přestřelce je jeho manželka zastřelena. Alex útočníka pronásleduje na ulici, kde ho autem srazí neznámá krásná žena, která se představí jako Cassandra. Ihned ho odveze do nemocnice, kde je Alex zatčen svým přítelem od policie pro podezření z vraždy. Alex však nehodlá nechat vyšetřování na policii a z nemocnice uteče. Před nemocnicí opět narazí na Cassandru, která ho chce představit svému šéfovi, Johnsonovi. Oba jsou členy organizace, která provozuje sázky na právě probíhající zločiny. Sázející jsou velmi dobře situovaní lidé. Johnson nabízí Alexovi místo v organizaci. Bude hráčem, který bude mít za úkol probíhající kriminální čin zastavit, či jinak ovlivnit. Poté se chce Alex v márnici rozloučit s mrtvou Ginny. Ke svému překvapení nevidí tetování, které měla na prstu. V té době Cassandra maže ze svého počítače fotku, na které je právě Alex s Ginny... (TV Nova)

(více)

Recenze (16)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu proč neměl seriál sledovanost (a byl utípnut po devíti epizodách). Osazenstvo příjemné a hlavně po dlouhé době měli fanoušci Wesley Snipese vidět akci (ano, v sérii má pár velice vydařených soubojů). Netvrdím, že myšlenka seriálu je nějak úchvatná (spíš mi přišla trochu nedotažená), ale po stránce dynamiky je to paráda. Honičky, přestřelky i souboje jsou natočené dobře a příjemně se na to celé dívá. Za sebe tedy říkám, škoda... (že je konec dřív než to vlastně pořádně začalo) ()

Thommy91 

všechny recenze uživatele

Není to špatné...Co si budem povídat, je to vykrádačka seriálu Lovci zločinců, jen celý ten princip lehce pokulhává. Ale vynahrazují to sympatické postavy a dostatek (na takový seriál) poměrně kvalitní akce. Hlavní role je zvládnutá dokonale, včetně profesionálních návyků. Je to jeden z mála seriálů poslední doby, kde mě mrzí, že se nedočkal pokračování... ()

Reklama

Idahou

všechny recenze uživatele

PŘIDÁN DRUHÝ DÍL - DOLE. Trochu kýčovité, trochu víc béčkovité a víc než dost kopírující moderní trendy. Akce je svižná, zábavná, ale těsně na hraně, někdy i za, bodu, kdy se z toho stávají jen nesmyslné prostřihy. Když už jsme u střihů - ani ty u klasických scén nejsou úplně, hm, ...normální. Trochu to připomíná fortitude kdy si nejste jistí, jestli to je umělecký záměr, nebo prostě špatně, ale zkrátka přechod scén není plynulý. Ovšem hlavní "šéf" dvojka je uplně perfektní. Snipes sebou přinesl zvláštní auru doznívající zlaté éry filmu "jeho mládí". Jeho kolegyně zas dodává filmu na atmosféře nejen charakterem,a le především pak přízvukem, což je u amerického seriálu dost neobyvklé (stejně tak, že oba černoši přežili první díl). Výkonem Philipa Winchestera jsem si až tak jistý nebyl. Snad se mi to jen zdá, ale mám pocit, že potlačil svůj nepatrný přízvuk a sedí mu jen akční scény, pravděpodobně díky zkušenostem se Strike Back. V závěru seriálu nás opět čeká "velká a záhadná" mystifikace. Ta je, zdá se, už dnes povinná a skoro vždy trapná. Nicméně tady se povedlo vsunout ji tam vcelku nenásilně. Celkově je to na pilot dobré, ale obávám se, že dlouhodobě nebude mít co nabídnou i když jsem se u prvního dílu bavil a dám šanci i těm dalším. Osobně bych však řekl, že Stonebridge skončil o něco hůř než jeho kolega Scott - http://www.csfd.cz/film/25842-blindspot/prehled/ DRUHÝ DÍL: Při emocionálních chvilkách a mystifikaci jsem koulel očima. Hlavní hrdina má očividně nekonečný zásobník či rezervní schovaný mezi půlkama. Střih scén asi dvakrát, či třikrát zakolísá. "Stonebridge" stále nemá svůj přízvuk, i když k němu občas sklouzne. Zato akční scény jdou nahoru a přímo v tomhle díle jim scházel opravdu jen kousek k 5* (samotným scénam, ne seriálu), takže hodlám pokračovat ve sledování. Snad se to pohne víc směrem ke Strike back ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno komplet. Jako není to špatný, ale původní 4* po shlédnutí dosavadních 9 dílů (a víc jich asi už nebude) nakonec po zralý úvaze měním na solidní 3* Příběh mě ze začátku chytnul a ta myšlenka, že borec maří velký zločiny a ostatní na něj sází jestli to zvládne se mi líbila, ale časem se to začne opakovat a pak už to tolik nefunguje. Akce je docela fajn přestřelky i souboje jsou rytmický a slušně natočený. Hlavní hrdina je dostatečně sympatickej aby mu divák fandil, ale nevidím v tom nakonec nic extra. Snipes jsem čekal, že tu bude trochu víc i když v pátým díle se solidně předvedl. Konec mi přišel nedotaženej možná by to chtělo další díly, otázkou je zda by to nechytlo sestupnou tendenci. Takhle udílím nakonec slušných 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Shlédnuto celé (všech 9 dílů této 1. a možná poslední série). Dá se říci, že jsem si to vybral náhodně. Během 2 dnou jsem všech 9 epizod zkouknul. Zezačátku mě to docela dost zaujalo. Ale po cca 4 – 5 dílu začala kvalita klesat a to v mnoha aspektech. Přesto to mělo strašně solidní rozjezd – laťka byla nastavena vysoko, tak jsem se na závěr nakonec slitoval a dal tu nejslabší možnou 3 hvězdu. Nápad to má zajímavý, scénář taktéž, ale postupem času slábne. Herci jsou v pohodě. Hlavní hrdina Philip Winchester je sympaťák, zvládá i souboje, přestřelky atd. Charity Wakefield také dokáže dostatečně zaujmout. A Wesley Snipes mě zde bavil asi nejvíc. Po herecké stránce mě příjemně překvapil – furt na to má. I pár vtipných momentů tu sehraje. A co mě nejvíc potěšilo, párkrát tu má i souboje. Většinou krátké zneškodnění protivníků, ale ve finále 5.epizody tu má dlouhý souboj, kde se teda skvěle předvede. Takže tohle využití jeho bojového umění opravdu oceňuji. Takhle se nevytáhl ani v Expednables 3. Akce je dobře natočena – tvoří ji především přestřelky. Hudba je taková standartní. V prvních dílech tu máme i pár výbuchů, ovšem později se začne rozpočet snižovat a klesat kvalita i po jiných stránkách jak už jsem zmiňoval. I pár nelogičností se tu najde – chování postav apod. V posledních minutách finální epizody jsem se těšil na nějaké pořádné rozuzlení, nějakou tu mokantní pointu – to se však nestalo. Škoda. Nejlepší by asi bylo, aby z toho udělali film, tak dvouhodinový. I tak to mělo ale klady, tak to zatracovat nechci, přesto mě to mrzí, že to díky tolika částí šlo hezky z kopce. Výsledně slabý průměr. ()

Galerie (171)

Reklama

Reklama