Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (141)

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek nestál za nic, ale postupem času se to docela rozjelo, takže jsem se místy celkem slušně bavila. Největší zásluhu na tom měla Jennifer Aniston, ovšem Jason Sudeikis taky nebyl špatný. Je však třeba zohlednit fakt, že v reálném životě nekončí všechno tak sluníčkově jako v téhle milé oddechovce, která svým obsahem osloví spíše ženy než muže. (55%) ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jako nenáročná oddychovka film docela slušně obstál. Jasně že se to neobešlo bez několika trapně komických situací a amerických klišé (milý Hollywoode, vážně si myslíš, že ti uvěřím chlapa, který svoji přítelkyni uhání ke svatbě? :D), ale ve výsledku jsem se celkem dobře bavila. Scéna s nečekanou návštěvou rodičů vyhrála na plné čáře, a rozhodně nepropásněte nepovedené záběry během závěrečných titulků - smála jsem se u nich snad víc než za celý film. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný film, tři hvězdičky, třetí za ten karavan. Je vidět, že když se vezme plejáda slavných herců (já nějak nechápu, co na tý J. Aniston všichni vidí), nemusí z toho zákonitě vyjít něco mimořádnýho. Skoro celou první půlku mi to připadalo jako docela slušnej chaos, o ničem, pno zbytečných řečí a vaty. Pak se to trochu rozjelo, ale celkový dojem to už nikterak nevylepšilo. Zpočátku naprosto odpudivá prkenná teleshoppingová role J. Roberts dostala aspoň trochu smysl, i když poněkud násilně naroubovanej, až ke konci, kdy se nám to vůbec všechno krásně uzavřelo, vzalo, po letech shledalo, zaháčkovalo, a jistě jsou štěstím bez sebe dodnes. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Žádné velké umění jsem od prvoplánové citově vyděračské komedie "Svátek matek" neočekávala.. Hlavní lákadlo pro mě byla ženská trojka - Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts - která se takhle zajímavě sešla na plátně.. U filmu jsem si krásně odpočinula, zarelaxovala, vypnula a mnohdy i pobavila, takže svůj účel to splnilo.. Nejvíce potěšila scénka s Julií Roberts a Hectorem Elizondo s odkazem a "Pretty Woman" :-) Rozhodně zapomenutelné, místy nemístné, ale jinak vcelku i milé - koukatelný průměr.. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Zrejme to trošku nadhodnocujem ale na druhú stranu, prečo nie? Takmer každý príbeh vo filme ma bavil, dokonca vo mne prebudil emócie. Taktiež som prvýkrát bral Jasona Sudeikisa ako charakterného herca a sympaťaka. Kate Hudson má prirodzený sexepeal a Jennifer je super a krásna ako vždy. Takže super pohodový film, ktorý vám môžem odporúčiť :) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama