Reklama

Reklama

Severní pól: Na Vánoce otvíráme

(TV film)
  • Česko Vánoce v ohrožení (více)

Obsahy(1)

Když Mackenzie Reedová zdědí po své milované tetě kdysi majestátní hotel, usoudí, že bude nejlepší ho ještě před Vánoci prodat. Ovšem vrátit zchátralé budově lesk zašlé slávy a přitom řídit hotelové zaměstnance (včetně údržbáře a jeho dětí) a zároveň plnit požadavky náročných hostů je mnohem obtížnější, než čekala. V tu chvíli však zasáhne kouzlo Vánoc. Mackenzie obdrží nečekanou pomoc poté, co Santa vyšle skupinku elfů v čele s Clementine na zvláštní misi s cílem opravit hotel a pomoci jeho majitelce objevit netušené schopnosti i skutečný význam Vánoc. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Written by Hallmark Channel. Clovek by tuto vetu vobec nemusel citat a hned vie, kto za filmom stoji. Hallmark totiz nema tovaren na filmy, ale klonovacie laboratorium. Pracovne zaneprazdneny clovek? Muz/zena vychovavajuci sam dieta? Zlate dieta? Simplicitny pribeh, pocas ktoreho sa parik do seba zamiluje? Male prekazky, s ktorymi sa musia protagonisti vysporiadat? Odpoved znie patkrat ano a nechybaju ani dalsie klasicke "trademarky", vdaka ktorym vsetky ich diela (respektive vacsina) posobia ako ten isty, nespocetne krat recyklovany film. Druhy Northpole, s podtitulom Open for Christmas je neuveritelne presladeny, pricom to vsetko posobi umelo, kedze hercom sa na tvarach miesto emocii zrkadli len falosny usmev. Je to nieco podobne, ako ked modelky/tanecnicky vyjdu na podium a vsetky ich upozornia, aby sa usmievali, tak sa skeria, aj ked vo vnutri umieraju. Rad by som dodal nieco pozitivne, ale uprimne, nenapada ma jedina vec, co by sa dala pochvalit, nefunguje to ako romantika, ani ako vianocny film, takze z mojho pohladu absolutna strata casu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

FIlm nudný jako Země Živitelka a překvapivý méně, než šavle po sushi ze Sapy. Ne každý si vystačí se sledováním Loughlinové a vědeckým bádáním, zda by ji jo, nebo to už je přes míru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem normální vánoční film, kde se musím přiznat, že mě už asi vánoční atmosféra natolik pohltila, že se mi to prostě líbilo. Není zde nic nečekaného, nic skvělého, ale je fakt, že já mám slabost pro Dermota Mulroneyho. Ten chlap má skvělý hlas. Jinak jde opravdu jen o Vánoce a o pochopení toho, co je nejdůležitější. Jako vždycky. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý americký film do předvánočního programu, kterých je bohužel už spousta a přesto se budou stále točit. Protože vždycky se na to někdo podívá s tím, že to bude krásná sladká romantika anebo v tom bude něco pěkného. Tentokrát to jediné pěkné byla ta rajcovní milfka Lori Loughlin v hlavní roli. Kdo by jí řekl, že v době natáčení tohoto filmu jí bylo 49 let. [105. hodnocení, 11. komentář, 44%] ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama