Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake se nad ránem vrací z dvoudenní sledovačky. Je horko a dostavila se únava. Do toho mu selže auto, a tak jde pěšky. V tom uslyší výstřel a spatří osobu, která střílela do okna jedné z místních vil. Pronásleduje střelce, sám je pod palbou, až ho sledování zavede do vily televizní hlasatelky. Zde Jake vystřelí po osobě, která drží předmět v ruce. Byl to však její syn a držel jen ovladač k televizi. Policejní inspekce rozjíždí vyšetřování. Jake je pod vlivem událostí nucen odevzdat odznak a zbraň. Stopy po výstřelu do okna, který Jakea dostal do celé této situace, se nedaří najít a s vyšetřovatelem státního návladního to nevypadá dobře... (cheyene)

(více)

Recenze (2)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poutavá epizoda a skoro až věrný motiv zahraničních krimi. Vzpomínám na díl Walkera, texas rangera, kde Trivette údajně postřelil (také v komplikované situaci) dítě... Jak tam, tak i zde to funguje perfektně. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jake po nočním pronásledování střelce zastřelí dítě a všechny důkazy jsou proti němu. Vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí mu však hodlá pomoct dokázat, že šlo o nutnou sebeobranu. Případ se poté dost zamotá. Jeden z nejlepších dílů tohoto seriálu, co jsem viděl. 5* ()

Reklama

Reklama