Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad jdu s davem, ale tady bohužel nelze jinak. TV Barrandov, nyní ve zdegenerovanosti na stejné úrovni s Novou a Primou se rozhodla natočit seriálovou verzi Kameňáku a dopadlo to nad očekávání. Tohle už je absolutní dno kinematografie, kdy i latinskoamerické telenovely a skopčácké špitáloviny jsou v porovnání s tímhle ochotnickým počinem hotová Shakespearova dramata. Kameru zřejmě držel v ruce někdo s třemi promile v krvi, pokročilým parkinsonem a s přesvědčením, že schován za zrcadlem točí Vyvolené. Scénář v podstatě žádný a i to málo už je zkopírováno odjinud. Vtipy trapné a obscénní, místy dokonce převzaté z Izerovy Policejní akademie. Už jen chybí, aby otravné monology protagonistů byly vloženy do komiksových bublin. Některým hercům se divím, že do toho vůbec lezli. Copak si Vydra každodenním vyřváváním "Sledujte Prostřeno až do konce!" nevydělá dost, aby mohl odmítnout účast v něčem tak nízkém? Chápu, že Patrasová si od dob nové Arabely v TV pořádně neškrtla, ale návratem v takovémto škváru si reputaci příliš nezvedne. Ti, kteří před listopadem 1989 měli plnou hubu keců, jak komunisté zadupávali kulturu by měli být přikurtováni k pryčně a povinně sledovat tento "seriál" až do chvíle, než by se národu veřejně omluvili, jak hluboce se tenkrát mýlili a přiznali, který režim skutečně dosáhl degenerace české kultury. Tady je i 0% nadhodnocené, abych vyjádřil kvality tohoto barevného hýbajícího se něčeho, musel bych jít hluboko do záporných čísel. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle se doslova nedá dívat, co to ti kameramani fetovali, to je k blití, pokud tam všichni nejedou na koksu tak nevím, ale chápu že takovýhle těkavý záběry používají i v Américe, ale to neznamená že to musíme dělat i my, nebo že to je snad super, když přibližují, oddalují, hejbou tím doleva doprava a přitom tam není žádná akční scéna, jen si tam dva dementi povídají. Předtím než se na to někdo pokusí kouknout doporučuji kinedryl! No a to jsme zatím hodnotil jen kameru, to další už ponechám radši bez komentáře, tohle je mustr pro všechny, co chtěj točit nějaký pěkný odpad. ()

Reklama

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Kameraman patri na skripec, zaroven ho nalit vodou a probodat ho hrebikama ze by mu i hellraiser zavidel. Ten clovek co to toci je naproste hovado ze takovou praci vzal. Reziser at se stydi a herci za vykony v tak odpadovem pokusu o serial, ktery maa byt vtipny, taktez. Tech deset minut, ktere jsem videl mi zpusobily migrenu z permanentniho zoomu a epilepticky zachvat z totalne trapne "zabavy", ktera musi byt cilena jen tem nejjednodussim cechum. Trikrat hruza, trikrat totalni odpad. ()

macajonak odpad!

všechny recenze uživatele

člověk si už myslí, že nemůže být v televizní tvorbě hůř a "tvůrci" ho stále ještě dokáží vyvést z omylu...to má být proboha co?! každou chvíli jsem se bál, že se Patrasová vyvalí z obrazovky jako Samara v Kruhu, její herecký výkon (nebo spíš fraška) je pouhou parodií na kdysi slibný potenciál. Tohle se točí, aby se zaplatily složenky a aby si lidé po lobotomii dokázali oddychnout večer u televize. ()

PetraMishka odpad!

všechny recenze uživatele

To nemohli myslet vážně. Celý ten ansámbl by za trest už neměl nikdy dostat roli, a to ani štěk na 5 vteřin, protože zaprodat se něčemu takovému je neuvěřitelné. Kromě naprosté idiocie "dialogů", snažení "neherců" a doslova chcípaní při každé vyslovené slabice, když to už zvládnete sledovat 2 minuty, vás naprosto dostane ta kamera. Podle mě je to nastavený nějaký režim jako doleva, doprava, nahoru, dolu, přiblížit, přiblížit, vzdálit, záběr na krk, vzdálit a znovu celé dokola, protože jinak tam možná za tou kamerou stojí tak opilé batole, jinak to není možné. Eda Wooda na vás, vy neumětelové. Ten měl filmování aspoň rád a člověk se tomu může zasmát, ale tohle je tak na vytření si zadní části. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)
  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)

Reklama

Reklama