Reklama

Reklama

Vychytávky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 37 min

Obsahy(1)

Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák! Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří... Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad pro chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů je opět tady! Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty. Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky. Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. (TV Prima)

(více)

Recenze (92)

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá vagína z ruliček od toaletniho papíru, domácí podvazovačka na hemeroidy z použitých šprcek a rozbitých kolíčků na prádlo, polička z femuru mrtvého dědy a výborná tvarohová buchtička z kila mouky, kila cukru a prošlého kysaného zelí jsou supr čupr vychytávky, o tom žádná, ale dokud některý z kutilů Láďovi řádně ve své dílničce kladivem nevyklepe držku a nespraví to, co příroda odflákla, nebudou Ládíkovy vychytávky ani ke koukání, ani k poslouchání. Produkce, budíček, ten mutant v kšiltovce neumí mluvit! ()

FuLister odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem omylem kousek viděl. Dělal tam vánoční cukroví pro psy z tuňáka (sic!). Chudáci psi. Vydržel jsem se dívat asi pět minut, jen kvůli tomu že ta učitelka, co to vymyslela byla docela kunda, ale jinak je to snad ještě větší bizár, než Jyrka Babica. Nechápu lidi, co se na to vydrží dívat celou dobu a ještě znovu každou neděli. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dvoch či troch dielov tejto relácie musím dať za pravdu väčšine uživateľov, ktorí sa tu vo svojich komentároch vyjadrili, že snaživý Ladislav Hruška je v podstate len slizký, trapný pajác a tá jeho stupidná kutilská televízna relácia, ktorá sa objavila na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima, stojí za hovno. Dobrovoľne a ochotne sa teda pridávam na stranu miestných ostrých kritikov a "Vychytávky Ládi Hrušky" označujem ako odpad! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad si odpad asi nezaslouží. je to tak ultradebilní, až je to směšný. horsta Fuchse zpočátku taky všichni nenáviděli, protože byl trapnej a protože jeho TV shoppingový skeče nasazovaly stanice velice masivně. Nicméně nenávist postupně přešla ve výsměch a nakonec se stal Horst "legendou", pojmem. Stejně to bude s tímhle šulínem. Je tak blbej, až je ho člověku skoro líto. A jeho kroucení hubou je fakt strašlivý. Ale ba ne, odpad si zaslouží. Koukat na něj je ztráta času. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Láďa nám společně s hostem ukáže, jak si udělají nápisy na kořenky…To si jako dělá prdel, když tohle funguje už tolik let – no to jsou vychytávky jak pojďme jebat…Chtěl jsem se tomu zasmát a poslat další odpad, ale už jsem zde narazil i na několik alespoň trošku zajímavých „kulinářských“ nápadů, tak proto jej nedám. Víc jak jednu hvězdu tomu však nedám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama