Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (147)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* I v seniorském věku mají lidi své potřeby a zdejší dámy se odvázaly a jejich jemně lechtivé vyprávění by před pár desítkami let braly jako dost necudné. Naštěstí to holkám stále sluší tak mají stále šanci si okořenit život. Ve své podstatě není tato romantická komedie špatná, jen nejsem ta správná cílovka a tak jsem se tolik nebavil. Proto jí musí stačit jen silnější dvě hvězdičky a určitě si své divačky najde, které jí podpoří víc. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Vždy když má děj filmu sledovat paralelně několik hrdinů (či hrdinek), je obtížné udržet divákovu pozornost , resp. přízeň vůči všem postavám současně. Někde se to podaří, ale u tohoto dílka jsem se, přiznám, poněkud ztrácel. A tak, jak už to bývá, až konec vše (částečně) napravil a mě umožnil přidat ještě jednu hvězdičku ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Maybe it is time you did take a hike and try to reconnect with your own true self. Jak jedna kniha změnila životy rovnou čtyř žen. Každá je jiná, a přesto po jednom toužící – po pravé lásce, která přinese spokojenost, stálost, sílu. Skrze celý snímek měla jsem úsměv od ucha k uchu, ačkoli někdy do toho koutku úst dopadla trpká slza smutku. Zabalila jsem těm ženách jejich batohy na cestu, dala jim pusu na čelo a poslala je do světa, aby našly to své místo. Tak snad už ty věci z batůžku začaly vybalovat. PS: Andy Garcia má neskutečné charisma, Jane Fonda snad ani nestárne, na úsměv Candice Bergen bych se mohla koukat celý den, ale u mne na plné čáře vyhrála Diane Keaton v té své nejčistší, nejšílenější formě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $68,566,296Tržby Celosvetovo $94,849,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až nečakane pikantné, či perverzné na to že tu máme klub dôchodkín a hlavný chod sú ich odtieňové pochody erotických fantázii. Miestami to má celkom dobru šťavu a stále šikovnú skoro nestárnúcu žabu Jane Fondovú. /60%/ ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Milý film o stárnoucích ženách, kterým se v rámci jejich čtenářského klubu dostane do rukou série Padesát odstínů, jež jim změní život. Perfektní. Prim tu hraje hlavně obsazení hlavních ženských rolí, kdy jsem každou z nich měla svým způsobem ráda. Dobře, možná Jane Fondu moc ne, ale tu obecně nemusím. Ale jinak to byla špica. Za mě nejlepší byla linka s Diane a pak soudkyně Sharon, která se stále vzpamatovává z rozvodu. Obě mi přišly nejvtipnější a tak nějak mě vtáhly nejvíc. Caroliny pokusy zachránit manželství mi přišly spíš jak labutí píseň toho vztahu, ale vlastně to zpětně taky funguje jako skvělý příběh. Je to rozhodně film, kterých bych pustila své mamce. Není vulgární, smála jsem se. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Súprava pre obchod so spodnou bielizňou musela byť improvizovaná vo veľmi krátkom čase. Všetky zobrazené kusy spodnej bielizne patria preto scenáristke/producentke Erin Simms. (Arsenal83)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama