Reklama

Reklama

Červený střevíček a 7 statečných

  • Česko Červený střevíček a sedm statečných (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Baculka Sněhurka najde pár kouzelných červených střevíčků, které ji promění na hubeňoučkou krasotinku. Má to ale jeden háček! Střevíce patří zlé čarodějnici a ta, když zjistí, že zmizely, použije veškerá kouzla a čáry, aby je dostala nazpět. Jakoby nestačilo, že má Sněhurka plné ruce práce s ježibabou, do cesty se jí musí ještě připlést sedm neodbytných trpaslíků, kteří od ní chtějí pusu. Pokud totiž tito zelení mrňousové dostanou polibek od krásné ženy, bude zrušena jejich kletba a z nich se znovu stanou udatní princové Merlin, Artuš, Jiřík, Honza, Pino, Noki, Kio. Jenže co je vlastně krása? Pochopí Sněhurka a jejích sedm statečných společníků, co krása doopravdy znamená? (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (21)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou v rámci možnosti a na to, že je to korejský animák je to nadprůměrná záležitost. Má to příběh podobný Krasoňovi https://www.csfd.cz/film/462327-princ-krason/komentare/ a parádní písně (na animák).Navíc pokud se nepletu je to první animák kde je princezna tlusťoška (docela smutné, že to nenapadlo Evropany , ale Asiaty) .P.s. nechci se hádat, ale pochybuji, že v 6 a více letech řešíte nějakou korektnost, ale budiž většina těch děcek je ráda, že se to hýbe a je to animované, ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Juhokórejci to celkom slušne zabili. Nielenže ukázali taký malý pomyselný prostredník takým "drakom" ako Pixar či DreamWorks, ale dokonca ponúkli zaujímavú verziu klasickej rozprávky. Animácie sú ozaj na minimálne konkurenčnej úrovni a aj dejovo to bolo niečo iné. Škoda trošku takých viac hluchých miest, ale celková pointa a prevedenie ma dostali, takže tú štvrtú hviezdu veľmi rád pridám. 75 % ()

Reklama

wixet 

všechny recenze uživatele

Větší rozjařenou slátaninu všech možných motivů z jiných pohádek jsem snad neviděl. Snaží se to ztřeštěností být jako Shrek, ale neskutečně to přepískli. Možná má s tím co dělat asijský původ, o kterém jsem se dozvěděl až tu, po návštěvě kina. Fakt neskutečná blbost, u které jsem po půl hodině myslel, že z kina odejdu. Nemohl jsem kvůli dceři. Ta to naštěstí ze stejného důvodu vzdala po 3/4 hodině a řekla, že ji to nebaví. A to jsou ji 4! roky. ()

LND 

všechny recenze uživatele

Co se týká dětských animáků, tak je to pořád jeden z těch lepších. Je to zábavné, pořád se tam něco děje. Dokonce ani zpívací scény nejsou nikterak zdlouhavé. Hlavní problém podle mě spočívá v tom, že nacpat 10 hlavních postav na hodinu a půl stopáže zkrátka nejde, obzvlášť když půlka dialogů je o tom, jak kdo vypadá. Výsledek je takový, že každý má jen svou „chvilku na výsluní“ a působí to nekonzistentně. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že inspirace Shrekem je zde naprosto zjevná. A přesně v tomto stylu se také nese celý humor a nadhled. I přesto si myslím, že je film zábavný a nebude nudit. Animace jsou slušné, písničky neurazí. Celkově je to sice taková koláž recyklovaných nápadů, ale je třeba dětem a všem ostatním připomenout, že vzhled by opravdu neměl být tím nejdůležitějším, co je třeba u lidí řešit. ()

Galerie (148)

Reklama

Reklama