Reklama

Reklama

Krvavý kámen

  • USA Bloodstone
všechny plakáty
Trailer

Akční film USA o honbě za vzácným rubínem. Ve 12- tém století byl v Indii uložen obrovský rubín s mocí dobra, kletbou ďábla a potřísněn krví princezny Lafly. V 18-tém století jej ukradli Britové a v r.1988 se jej zase zmocňuje Paul Lorre. Když se ho Lorre pokouší doručit mezinárodnímu přechovávači kradeného zboží, Ludwigu Van Hoevenovi, všimne si, že ho vlastníci vzácného kamenu sledují. Vhodí tedy kámen nedozírné hodnoty do zavazadla Sandy a Stephanie McVeyových, kteří jsou mimo veškeré podezření. Akce, efekty, únosy, staré paláce, moderní města, divoká příroda. Honba za vzácným rubínem pokračuje. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Klasický devadesátkový dobrodružný film, kterých tehdejší videodistribuce chrlila stovky. Přesto jde o takovou průměrnou honěnou s velkou dávkou humoru a nadsázky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně jednoduchý akční film, který hraje na docela zajímavé prostředí exotické země a k tomu honbu za diamantem, která je obvykle docela oblíbená. Je to místy celkem vtipné, je to trochu i krvavé, má to správný drive. Jasně, že tenhle film snadno zapadne, ale nemůžu si pomoct, mě tohle americko-indické béčko bavilo. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý príbeh o drahokame a ľuďoch, čo po ňom idú i tých nevinných. Všetko namiešané v nevábne vyzerajúcej a príliš štipľavej indickej omáčke s lacnými a nie čerstvými ingredienciami. Nielen akcia, humor, ale ešte aj hlášky sú slabé. Garantujem, že o 2 dni si na jeho dej skoro nikto nespomenie. Maximálne tak na exotické indické prostredie, ktoré ale pôsobí stereotypne. Akurát dobrodružnejší záver trocha vytrháva z letargie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok skôr evokuje dobrodružstvá Jacka Coltona, ako Henryho Jonesa Jr. A do toho ešte jeden indický inšpektor Clouseau. Oplatí sa? Ak máte zmysel pre brak, tak áno. Ináč trpíte. Verím ale, že tento biják musel byť videohitom porevolučných VHS prehrávačov. ()

Reklama

Reklama