Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tleskám za odvahu do toho po tolika letech jít. Navíc, trojka bude, takže lidi do kina na to chodí a to jsem rád. Mám rád Řecko a cokoliv s tím spjaté, takže i když to není už takové jako jednička, a je to vlastně i zcela odlišné, přesto mě to bavilo a klidně si tuto rodinku znovu dám a tentokrát na jejich "domácí" půdě, i když už bez pár starších herců... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sequel po 12 rokoch? Prvotne som bol ohľadom toho skôr skeptický, ale napokon podľa mňa celkom obstojné. Zo všetkých tých desiatok rodinných komédií ma táto rodinka bavila ako pred 12 rokmi, tak aj teraz. Kopa vtipných a často až ironických narážok na grécke tradície tomu zároveň dodávajú aj kus originality, a hoci po dejovej stránke to je do veľkej miery šablóna, tak sa nedá povedať, že by ma to ubíjalo ako pri väčšine iných filmov tohto žánru. Práve naopak, celkom dobre som sa bavil, hoci na "jednotku" to zrejme nemalo (aj keď už si ju až tak nepamätám). ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že se vrátili všichni herci, ale už to prostě není ono. Je to spíše jen ztřeštěná než promyšlená komedie, což je celkem škoda, protože první film stál hlavně na dobrém scénáři a dobré chemii mezi postavami. Ty jsou zde v podstatě jako vedlejší a jde jen o to, aby se babička s dědou znovu oženili. Pár vtipných momentů ano, ale nic víc. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokračování příběhu bláznivé řecké rodiny po 14 letech, které ale funguje jenom ve spojení s prvním dílem. Scéna "svatbu obvykle platí rodiče" je dokonalá, chechtal jsem se nahlas a musel jsem si to několikrát vrátit. A jak je možné, že Nia Vardalos, která v prvním dílu nevypadala nic extra, po padesátce rozkvetla do takové sexbomby?! To budou ty řecké geny... Chtěl jsem dát hódně silné tři, ale když vidím, jak drsně je ten film podhodnocený, dávám čtyři. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Za prvé, vzkaz pro LIVINGDEAD: I Ty sám jednou budeš starým. Za Tvé výroky o stáří, by jsi si zasloužil pár facek! .... Ke snímku samotnému: Jako po rodičích a všech příbuzných Řekyně, ač narozená ještě v ČSSR a drtivou většinu života žijící zde, nemohu jinak, než-li snímek ohodnotit pro svou reálnost a dokonalé vypíchnutí vazeb a hodnot nejen mezi Řeckými rodinami, ale našim národem starým bezmála 3.600 let samotným, styděla bych se, kdybych tvrdila, že jsem ve většině částí snímku nepoznala de facto vlastní rodinu a přátelé... Skvělé humorné i v celku pravdivé zpracování i druhého volného pokračování prvního dílu. Známka lepší Velmi dobrá. A tedy 85% a 4 hvězdy plus! ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama