Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Recenze (74)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $59,689,605Tržby Celosvetovo $88,923,251Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,588,644Tržby za predaj DVD v USA $8,406,160║ Pokračovanie, ktoré ako oddychovka poslúži dobre, ponúkne hneď niekoľko vydarených frkov. /videl v kine: 60%/ ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Spoustu starých lidí. Spoustu starých a blbých lidí! Po 30 minutách jsem musel tu píčovinu vypnout! To se fakt nedalo vstřebat! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toula a jej rozvetvená grécka rodina je späť. Stala sa z nej matka, ktorá má starosti so svojou dospievajúcou dcérou. Je tu "Moja tučná grécka svatba 2". A poviem vám, že som hodne sklamaný. Všetko to svieže, zábavné a vtipné čo fungovalo v pôvodnom filme sa akosi vytratilo. Herci zostali, ale pohodová, bláznivá atmosféra sa stratila. Som toho názoru, že toto pokračovanie nemalo vôbec vzniknúť. Je to nudná komédia, ktorá parazituje na úspechu svojho podareného predchodcu. ** ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nejsem žena a ani Řek ( i když Kosta Gus Portokalos by mi asi vysvětlil, že Řek jsem) tak půjdu proti proudu na ČSFD, ale mě se tato romantická komedie líbila. Nápady pro dvojku MTŘS jsou zábavné a milé, stejně jako to celé řecké rodinné společenství. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytočné pokračovanie, ktoré miesto vzťahu Touly a Paris nasilu inscenuje ďalšiu svadbu. Ale nepozerá sa na to zle. 5/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapí a nenadchne. Jasně to pokulhávalo za jedničkou. Nebylo to tak vtipné a neodsýpalo to tak rychle, ale člověk se tam i párkrát zasmál. A fascinuje mě, že (většina) z těch herců vypadala stejně jako před čtrnácti lety. Opa! 3* ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že po prvej svadbe asi rodinke trošku došiel dych a po rokoch tu máme tento slabučký odvar kedysi skutočne veľmi dobrého filmu. Ale aby som nepredbiehal, tak si povedzme najprv pár veci. Na jeden strane je super, že sa postavy nezmenili, no rovnako na druhú stranu je treba povedať, že opakované vtipy už nie sú vtipné. A množstvo momentiek z prvého filmu sa ocitá rovnako aj v tomto filme. Najmä v úvode. A človek má pocit, že toto už videl. Druhým problémom je fakt, že kým prvý film nám povedal veľmi jednoduchý príbeh, ktorý sme sledovali počas celého času, tento chce rozpovedať niekoľko príbehov a nevie ich dobre vyvážiť. A človek vôbec nevie na čo sa má sústrediť a čo je prioritou filmu. Pre mňa dosť problém, lebo by som ocenil niekedy menej, alebo lepšiu sústredenosť a možno aj viac času. Okrem toho je film často dosť nudný a dlho sa nič reálne nedeje. A keď už sa človek začína do filmu dostávať, tak si uvedomí, že už prichádza len záverečná tretina a človek ani nevie ako sa tu ocitol. Ale nie všetko by som ohodnotil len negatívne. Musím povedať, že Nia Vardalos stále vyzerá skvele a dokonca mám pocit, že tu trošku oproti prvým pár minútam omladla. A scénka, kde povie Ianovi, aby si ju vzal ešte raz a nasadia si vence je veľmi pekná. Okrem toho aj mladá Elena Kampouris je veľmi dobrá. A aj dosť chápem jej dilemu. Napriek tomu, že má človek pocit, že to už videl aj predtým. Ako pokračovanie je to podľa mňa okey, ale nie je v tom nič také, čo by mi povedalo, aby som si tento film pozrel znovu. Miestami vtipný, miestami nudný a dosť rozsypaný. Každopádne dúfam, že to je posledná cesta našich Grékov, lebo si myslím, že ďalší film by už nemusel ani dopadnúť takto. Hodnotenie: C ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Jednotkou to malo skončiť, toto je len dojenie podojenej kravy. Našťastie si detaily prvého filmu nepamätám, takže som sa občas pobavil aj teraz, predpokladám, že humor je len zrecyklovaný... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Mě se chce brečet... To bych byl radši, aby ten film pokračování neměl, než aby dopadlo takhle. Jedna velká trapná tragédie, která nakonec vypadá spíše jako parodie na první díl. Ztratilo to kouzlo, veškerou svou duši a ani ty postavy už mě nebavily. Zápletka by stačila, kdyby ten film zvládl trochu vtipu. Jones z toho udělal levnou slátaninu vtipů za sebou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že se vrátili všichni herci, ale už to prostě není ono. Je to spíše jen ztřeštěná než promyšlená komedie, což je celkem škoda, protože první film stál hlavně na dobrém scénáři a dobré chemii mezi postavami. Ty jsou zde v podstatě jako vedlejší a jde jen o to, aby se babička s dědou znovu oženili. Pár vtipných momentů ano, ale nic víc. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z najhorsich a najzbytocnejsich (videl vobec niekto seriel my big fat greek life???) sequelov aky som kedy videl, kde jednotka bola mala, prijemna komedia toto je nieco otrasne a smutno nevtipne... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedičku jsem neviděl a po dvojce - ke které jsem se dostal víceméně omylem - ani nevím jestli jí vidět chci.Druhý díl je mnohem víc otravný než vtipný a těch pár solidních vtípků tomu z bídy nepomůže...40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sequel po 12 rokoch? Prvotne som bol ohľadom toho skôr skeptický, ale napokon podľa mňa celkom obstojné. Zo všetkých tých desiatok rodinných komédií ma táto rodinka bavila ako pred 12 rokmi, tak aj teraz. Kopa vtipných a často až ironických narážok na grécke tradície tomu zároveň dodávajú aj kus originality, a hoci po dejovej stránke to je do veľkej miery šablóna, tak sa nedá povedať, že by ma to ubíjalo ako pri väčšine iných filmov tohto žánru. Práve naopak, celkom dobre som sa bavil, hoci na "jednotku" to zrejme nemalo (aj keď už si ju až tak nepamätám). ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tleskám za odvahu do toho po tolika letech jít. Navíc, trojka bude, takže lidi do kina na to chodí a to jsem rád. Mám rád Řecko a cokoliv s tím spjaté, takže i když to není už takové jako jednička, a je to vlastně i zcela odlišné, přesto mě to bavilo a klidně si tuto rodinku znovu dám a tentokrát na jejich "domácí" půdě, i když už bez pár starších herců... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Najskôr by som mala povedať, že komédiu My Big Fat Greek Wedding💙z roku 2002 som videla viackrát a mám ju veľmi rada a tak, keď prišlo do kín jej pokračovanie My Big Fat Greek Wedding 2, nenechala som si ho samozrejme ujsť a vtedy som ho dokonca ohodnotila na plný počet. Dnes už po druhom pozretí mením síce "len" na 3*, ale také krajšie tri🙂. V porovnaní s My Big Fat Greek Wedding, kde sa rieši hlavne romantický vzťah Touly a je to celé neskutočne vtipné, mi už teraz s odstupom času (sequel po 14 rokoch!!!) pripadá My Big Fat Greek Wedding 2 oveľa menej vtipné a dokonca (!!!) žiaľ miestami až trápne, a hlavne v popredí nie je Toula, ale jej rodičia Gus a Maria. V jednotke už Toula (Nia Vardalos) našla svoju životnú lásku Iana (veľmi dobre obsadený John Corbett), v dvojke sa rieši vzťah rodičov a ich teen dcéry Paris, ale predovšetkým je to celé hlavne o hlave rodiny, o Toulinom otcovi, ktorý si myslí, že Grékom patrí svet. Herec Michael Constantine (Gus) tu má skoro 90 rokov a je to poznať, je teda zvláštne, že má ešte mamu, ktorá by teda musela mať aspoň 110 rokov, ale nevyzerá na to, keďže v skutočnosti je Bess Meisler iba o 5 rokov staršia! Vo filme môžeme vidieť aj Ritu Wilson, ktorá sa spoločne s Tomom Hanksom na filme podieľala. A len tak pre zaujímavosť, hrá tu aj Joey Fatone (Angelo), nikdy v živote by som neprišla na to, že to je ten spevák z NSYNC. Aby som to nejako zhrnula, môj veedikt je, že mohli viac popracovať na dialógoch a viac sa sústrediť na Toulu a jej rodinku. V kinách aktuálne dávajú už trojku, tak som si chcela ešte pripomenúť prvé dva filmy. 65%. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

Reklama

Reklama