Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Najskôr by som mala povedať, že komédiu My Big Fat Greek Wedding💙z roku 2002 som videla viackrát a mám ju veľmi rada a tak, keď prišlo do kín jej pokračovanie My Big Fat Greek Wedding 2, nenechala som si ho samozrejme ujsť a vtedy som ho dokonca ohodnotila na plný počet. Dnes už po druhom pozretí mením síce "len" na 3*, ale také krajšie tri🙂. V porovnaní s My Big Fat Greek Wedding, kde sa rieši hlavne romantický vzťah Touly a je to celé neskutočne vtipné, mi už teraz s odstupom času (sequel po 14 rokoch!!!) pripadá My Big Fat Greek Wedding 2 oveľa menej vtipné a dokonca (!!!) žiaľ miestami až trápne, a hlavne v popredí nie je Toula, ale jej rodičia Gus a Maria. V jednotke už Toula (Nia Vardalos) našla svoju životnú lásku Iana (veľmi dobre obsadený John Corbett), v dvojke sa rieši vzťah rodičov a ich teen dcéry Paris, ale predovšetkým je to celé hlavne o hlave rodiny, o Toulinom otcovi, ktorý si myslí, že Grékom patrí svet. Herec Michael Constantine (Gus) tu má skoro 90 rokov a je to poznať, je teda zvláštne, že má ešte mamu, ktorá by teda musela mať aspoň 110 rokov, ale nevyzerá na to, keďže v skutočnosti je Bess Meisler iba o 5 rokov staršia! Vo filme môžeme vidieť aj Ritu Wilson, ktorá sa spoločne s Tomom Hanksom na filme podieľala. A len tak pre zaujímavosť, hrá tu aj Joey Fatone (Angelo), nikdy v živote by som neprišla na to, že to je ten spevák z NSYNC. Aby som to nejako zhrnula, môj veedikt je, že mohli viac popracovať na dialógoch a viac sa sústrediť na Toulu a jej rodinku. V kinách aktuálne dávajú už trojku, tak som si chcela ešte pripomenúť prvé dva filmy. 65%. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Asi to nesahá na kvality prvního dílu, ale rozhodně nám to dokazuje, že hlavní hrdinové, kteří mají na konci prvního filmu šťastný konec, nemusejí procházet v díle druhém peklem, aby se na konci mohli zase dát šťastně dohromady, jako to dělá většina romantických komedií. Některé myšlenky jsou možná přímočaré, ale je důležité si je připomínat. A navíc Nia Vardalos je umí skvěle napsat a napasovat do námi známých oblíbených charakterů. ()

Reklama

bigmatko 

všechny recenze uživatele

celkom podarená miestami dokonca aj zábavná komédia, ktorá skôr milo prekvapí ako by Vás mala sklamať. ako v každej novodobej komédií sa aj tu objavujú silene vtipné situácie a dialógy ale celkový dojem to nakoniec nepokazí a dostanete milý pohľad do gréckej komunity. ak si chcete ísť do kina oddýchnuť a zbytočne nepremýšľať nad dejom filmu a jeho zmyslom tak je tento film celkom vhodný. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Za prvé, vzkaz pro LIVINGDEAD: I Ty sám jednou budeš starým. Za Tvé výroky o stáří, by jsi si zasloužil pár facek! .... Ke snímku samotnému: Jako po rodičích a všech příbuzných Řekyně, ač narozená ještě v ČSSR a drtivou většinu života žijící zde, nemohu jinak, než-li snímek ohodnotit pro svou reálnost a dokonalé vypíchnutí vazeb a hodnot nejen mezi Řeckými rodinami, ale našim národem starým bezmála 3.600 let samotným, styděla bych se, kdybych tvrdila, že jsem ve většině částí snímku nepoznala de facto vlastní rodinu a přátelé... Skvělé humorné i v celku pravdivé zpracování i druhého volného pokračování prvního dílu. Známka lepší Velmi dobrá. A tedy 85% a 4 hvězdy plus! ()

Poupe 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se v kině tak dlouho nesmála jako při sledování tohoto filmu. Ano, některé vtipy už nejsou vtipné, občas si člověk řekne "Proboha!!!", ale ve výsledku je ten film prostě takovým tím momentem, kdy si člověk řekne "Nakonec ta moje rodina není tak špatná" :) Kdo moc nečeká, bude mile překvapen, že to není zas takový průšvih jak by se u druhého dílu čehokoliv dalo předpokládat. Zápletka je taková trochu slabá, ale pro mne osobně to byl krásný flash back na high school a žádání kluka na prom night. Takže za to dávám hvězdičku navíc. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama