Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (200)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia o dvoch podfukárkách. Anne Hathaway príliš nemusím, ale tentokrát ona bola tá znesiteľnejšia. Zatiaľčo Rebel Wilson, ktorá mi bežne pripadá celkom vtipná, bola tentokrát za neznesiteľné hovädo na úrovni Melissy Mccarthy. Príliš som nepochopil prečo sa tie dve postavy spojili. Nemali na to žiadny dôvod. Asi vôla scenáristov. A ani ten hlavný podfuk nebol príliš zaujímavý a napínavý. Celý film pôsobí ako taká nonstop improvizácia bez ladu a skladu a aj bez vydareného humoru. Pousmial som sa asi tak trikrát. Možnože aspoň ženám (bez vkusu) sa to bude páčiť, keďže chlapi tu sú za totálnych volov. 4/10. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Víc než 3* asi dát nemůžu, ale nebyla to vůbec taková hrůza, jak naznačovaly zahraniční kritiky a zdejší hodnocení. Je zde ale hodně vidět, že se cílilo spíše na ženské publikum. Pár trapnějších scén se tu najde (o ty se postarala hlavně postava Penny), ale "Podfukářky" jsou hlavně oddechová podívaná, u které může člověk vypnout a trochu se pobavit. Anne a Rebel se mi k sobě skvěle hodí a doufám, že si spolupráci ještě někdy v budoucnu zopakují. PS: Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na chuť britskému přízvuku Anne, nebo spíše hlasu, protože mi přišlo, že oproti normálu klesla o pár oktáv níž, ale plně mi to vynahradila tím německým, který jí šel na výbornou a bylo by super, kdyby ho ještě jednou pro nějaký budoucí projekt mohla využít. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, čekal jsem festival trapnosti, ale nakonec jsem se nenáročně bavil (a trapnost se udržela v únosných mezích). Ať si kdo chce co chce říká, Rebel Wilson umí být vtipná, Anne Hathaway také a ještě jí to sekne, a dohromady utvořily sympatickou konkurenční dvojku ženských podfukářů (samozřejmě zaměřenou na oškubávání nadržených, nevěrných a/nebo přitroublých chlapů). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Na večer nebo odpoledne ideální, nemusíte u toho přemýšlet. Stačí vypnout a užívat si pohodovou komedii, kterou skvěle vede Rebel Wilson. Anne Hathaway jí perfektně sekunduje, musím ale říct, že mi dost vadil její britský přízvuk, taky se mi zdálo, že dost přehrávala, ale možná to bylo jen její uchopení role. Věřím, že si natáčení obě herečky užili na maximum a je to cítit i na plátně. Víc než čtyři hvězdy si to asi nezaslouží, ale dá se na něj koukat pravidelně. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina, to bez debaty. Úplne mám pred očami nezúčastneného scenáristu, ktorému hodili do lona obálku, kde boli iba dve mená a pár bankoviek. A teraz z toho urob zábavu! Rebel je určite komický talent, ale na olympe obéznych komických sedláčiek už sedí istá Mellisa... A čo sa týka Aničky. Odvážne si dovolím tvrdiť, že tento film bol pod jej úroveň. Ale z kina som neutiekol a pár krát som sa aj uchechtol, takže za mňa asi ok. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama