Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (200)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu nečekaně hodně zábavná a svěží komedie, od které jsem tedy nečekal rozhodně žádné terno, ale opak se stal pravdou, jelikož jde o skutečně zatraceně svižnou a vážně vtipnou podívanou, které neomylně dominuje skvělá Rebel Wilson, jenž nechává veškerý zbytek osazenstva hrubě za sebou, a to včetně Anne Hathaway, která jí absolutně nestíhá a vlastně jí po celou dobu jen přihrává a sekunduje, ovšem abych Anne jen nekřivdil, dělá to s grácií a navíc jí to pořád sakra sekne, nicméně tou hlavní hvězdou a tahounem Podfukářek je prostě bez debat právě Rebel a každý její výstup, scéna, či dialog je jednoduše opravdu vtipný a tahle komička si tak svým perfektním výkonem prakticky ukradla tento snímek sama pro sebe. Krom ní ovšem Podfukářky určitě baví i díky výborné zápletce, která ačkoliv si hraje s tím klasickým „podfukářským stylem“, který bývá většinou pořádně zamotaný, až překombinovaný, tak zde má poměrně jednoduchou a přímočarou linii, ve které dali navíc tvůrci před nečekanými zvraty a vyšponovanými pointami spíš přednost humoru a odlehčenosti, podstatné nicméně je, že film funguje ve všech zmíněných ohledech, a to od první až do poslední minuty. Já se u Podfukářek zkrátka báječně bavil, mělo to spád, nápaditost, vtipnost, prostě parádní oddychovka, která baví na maximum. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania som nemal, ale napokon celkom milé prekvapenie. Odhliadnuc od viacerých stupídnych scénok, to malo celkom dobrý záber - či už po scenáristickej stránke, ale celkovo aj formát, kontext, a najmä herecká dvojica Anne a Rebel, ktorá sa v podobe postáv dvoch zlodejok s dôvtipom navzájom doťahovali. Kopa dobrých hlášok, vtipných scén (ale aj tých menej vydarených za hranou dôvtipu), to všetko bola voda na mlyn tejto komédie. A že príbeh bude mať napokon aj takýto spád so zmysluplnými zlomami, to bolo len ďalším Plus! Takže z mojej strany spokojnosť a určite by som to zaradil medzi tie vydarenejšie komédie z US produkcie. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem vskutku velký fanoušek hlavní dvojice a u jejich společného filmu jsem nemohl chybět. Jen pro jistotu dodám, že to byl sarkasmus a bez přítelkyně bych na podvodnice možná ani nekoukl, nicméně nakonec musím uznat, že nám to uteklo celkem rychle a nuda se nedostavila. Zkrátka takové nenáročné pokoukání s krásnou výpravou a samozřejmě mnoha trapnými gagy, sem tam se však tvůrci i trefili. Teď si dám od Rebel Wilson zas rok pauzu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám radost, že zase jednou vylepším nějakému filmu hodnocení, protože poslední dobou jsem byla spíš ta, co ho kazí. Protože je mi ale jedno, jestli můj smích zapříčiní méně či více inteligentní humor, nemůžu to tady odbýt průměrem. Smích je prostě smích a holky mě nekontrolovatelně rozesmály hned několikrát. Ani já Rebel nemusím, ale na druhou stranu obdivuji, že si ze sebe dokáže udělat srandu a v kombinaci se skvělou Anne Hathaway mi až tak nevadila. 3,5* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)
  • Napriek tomu, že sa Timothy Simons objaví iba v jednej scéne, môžeme vidieť jeho meno v úvodných titulkoch. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama