Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (201)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa to tvári ako nenáročná letná komédia, ktorá vlastne aj je. Dalo by sa určite polemizovať o vtipnosti jednotlivých hlášok a scén, ale vo výsledku možno počin s celkom čistým svedomím zaradiť do kategórie "neurazí, nenadchne" a pravdepodobne sa rýchlo vytratí z pamäte. Ak ste fanúšikmi pomerne prvoplánového humoru a chcete si pri filme hlavne oddýchnuť, mohli by sa vám Podfukárky páčiť. Čo mi prišlo veľmi podarené, boli úvodné titulky. Graficky jednoduché a (možno preto) efektné. Ale je trochu škoda, že keď sa na ne divák pozorne sústredí, vlastne mu prezradia nutnú časť deja. Ani herecky nejde o nič výnimočné. Rebel Wilson sa asi tohto typu rolí ľahko nezbaví. Anne Hathaway ničím neprekvapí, tí, čo ju milujú, tak ju budú milovať aj tu, ak ste ju nemali radi doteraz, tak tento film vám názor k lepšiemu zrejme nezmení. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Normálně mám Anne Hathawayovou rád, ale tento remake Podfukářky jsou špatné a ona v nich také. Ale hvězdu navíc dávám za to, že je zde spousta skvělých hlášek, které často překročili mou kritickou smíchovou hranici. Je zde píseň Meghan Trainor s názvem Badass Woman https://www.youtube.com/watch?v=z6tjkL1kZBI . Ta nám řekne vše co potřebujeme vědět o feministické zarámování tohoto filmu. Film vidí muže jako bohaté a ženy nevýrazné. I s délkou 93 minut jsem se cítil jako o hodinu déle. Satira filmu trpí omezenou představivostí. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jedno mají společné: podvádějí druhé. Jenže zatímco jedna je půvabná profesionálka jdoucí po velkých samolibých rybách, druhá poněkud neohrabaná amatérka. Ale zase s velkým zápalem. Nakonec se s vidinou vyšších výdělků spojí, aby se brzy zase neshodly, což vyústí v sázku, kdo je vlastně lepší. Obětí se stane zbohatlé ucho, které vynalezlo mobilní aplikaci. Obával jsem se, že výsledkem bude pár vtípků z traileru. Chyba lávky. Je to poměrně svižné, gagy jsou originální a místy docela chytré. A neřešme, že to občas prostě nedává smysl, že vztah mezi ústředními postavami nefunguje nebo proč nám vlastně tvůrci předkládají montáž, kdy jedna hrdinka trénuje druhou třeba skokem přes kozu či házením nožů. Tahle jednohubka chce prostě jen pobavit, i když místy působí ploše. Celovečerní debut britského komika Chrise Addisona těží zejména ze známé ústřední dvojice. Zatímco Anne Hathaway víceméně jen solidně pracuje s hlasem a střídá šaty a různé přízvuky, Rebel Wilson do toho pořádně šlápla. Což je jenom dobře. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama