Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Jordan 

všechny recenze uživatele

réžia, herecké výkony i scenár boli zvládnuté v rámci žánra štandardným spôsobom nevyžadujúcim excelentné exhibície ale skôr osvedčenú klasiku a ak si žáner definujeme ako mainstreamový krimithriller (pričom mainstream si vzhľadom na miesto vzniku tohto filmu definujeme tak, že sa jedná o dielo takej náročnosti, aby to pochopili aj menej vnímaví a premýšľaví diváci) tak možno dokážeme odpustiť všetky tie rokmi a peniazmi overené schémy a klyšé, všetky mierne alogizmy a nedostatky scenára, ktorý musí byť napísaný tak, aby bez zrniečka pochybosti kadý prišiel na to, o čo ide alebo má ísť - navyše keď vezmeme do úvahy fakt, že "hollywoodští" nevedia rozprávať obrazom ale dialógmi a teda všetko musí byť povedané. Takže taký žánrový priemer, wesleymu viac svedčí poloha drsňáka, Diane Lane je ale pre mňa osobne žena, na ktorú sa dá pozerať veľmi dobre - taký J.Lo-typ oprostený od rznych afektov a rušivých elementov. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $25,804,707Tržby Celosvetovo $41,104,707║ Priemerný thriller, kde je základný koncept o sprisahaní na najvyšších miestach určite pútavý len je škoda že je to kvôli poslabšiemu režisérovi v takom mierne nesúrodom až dá sa povedať v jednoduchosti odbitom prevedení, kde nám dokáže ponúkať prevažne už niekoľko krát prevarené scény, takže dej stráca na akejkoľvek originalite a časom to príde ako ošumelí stereotyp, kde nepomôže k lepšej úrovni filmu ani celkom solídne obsadenie hercov. V mikro súboji podobnosti tém v boji o biely dom, jasne vyhráva Strážca, kde to má miestami skutočné grády. /50%/ ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

V celku průměrný trhiller, který nepřináší nic nového jen je obohacen slušnou zápletkou (vražda v bílém domě) jenže je do toho bohužel zapletena i politika a to mně tak nějak nebralo. Je to okořeněno lehkou akcí. Různé honičky a přestřelky. Je toho sice málo, ale v žádném případě to neškodí. Dominuje tady především thriller a ne akční žánr, takže to není vůbec na škodu ta skromná akce. Hodně velká škoda je zpackaného konce, který je opravdu slabší a na můj vkus příliš "frajerský". Začíná to frajersky a končí to frajersky. Jenže v tom hraje Snipes a on sám o sobě je frajer, takže se to dá zkousnout. A překvapilo mně, že v tom hraje Wesley Snipes, kterého vidím jako bijce. Ať už jako upírobijce, nebo jako borce, jenž se vypořádá s teroristama na palubě letadla (Přepadení ve vzduchu). Tenhle film zcela vybočuje z jeho dřívějších filmů a nutno podotknout, že mu to hodně přospělo. Diana Lane je jako vždy krásná a sexy a její výkon je taky. Nelíbila se mi postava Alana Aldy. Nejspíš jde ale o můj subjektivní názor. Docela dobře ztravené skoro dvě hodiny. Nelituju toho, že jsem je ztrávil zrovna s tímto filmem a to je důležité! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V dobrom zmysle slova klasický mainstream, od ktorého nič nečakáte. Triler, ktorý má jasne definovanú zápletku, od začiatku tušíte, že to najjednoduchšie vysvetlenie asi nebude to správne, pretože režisér sa nám snaží pomocou jednej vedľajšej podzápletky naznačiť, že sa na konci spoja. Vám ten záver asi dojde oveľa skôr, ale vôbec vám to nebude prekážať, pretože nejaký Little dokáže navodiť napínavú atmosféru a pracovať s klišé tak, aby ste sa nenudili. Je to lepšie, ako napríklad hviezdnejší The sentinel. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Asi to najlepšie v čom sa W. Snipes objavil. Paradoxne je to práve on, na koho mieste, by som si vedel predstaviť kohokoľvek. Inak celkovo slušný thriller, kde až do záveru netušíte kto, ale hlavne prečo. A. Aldu nevídam vo filme často, ale tu mu to sakra seklo. Ľahký nadpriemer, ale prikláňam sa k štyrom 70%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Jordan (Alan Alda) nosí hodinky značky Raymond Weil Parsifal. (dyfur)

Reklama

Reklama