Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je důležitým svědkem, proto ho obchodníci s drogami chtějí umlčet. Nemá zbraně, policie mu nemůže poskytnout ochranu, a tak se musí spolehnout na své ruce a nohy - je mistrem bojových umění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Aj ked sice 90. roky priali takymto typom filmov, a Brandon Lee ovlada bojove umenia na urovni, snimok nema co ponuknut narocnejsiemu divakovi. Teda pod opornym termitom "narocnemu divakovi" som rozhodne nemyslel, ze patrim do Klubu Narocneho divaka, ne, ne, bo to mi smrdi tou smradlavou zumpou zvanou fimova teoria. Som to myslel tak, ze namiesto vystudovanych filmovych teoretikov -elitarov som len laik - nedouk a filmovy praktikant, ktory ma a chce mat filmovu prax. Scenaristicky vyplach, tragicke herecke vykony a retardovanu reziu nepocitam. 25 % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Poctivé akční béčko se všemi švary i nešvary. Ozdobou jsou bojové scény, kde měl Brandon Lee s kamarádem Imadou volnou ruku v choreografii a je nutno říct, že v tomhle měl mnohem větší nadání než jeho otec, jehož choreografie ve vší úctě stála za prd. Brandon je svěží, promyšlený, pestrý a hbitý.  Příběh je klasicky prajednoduše černobílý a naivní. Kladné postavy příšerné a příšerně zahrané, Bootheův otcovský polda  pak jasně vede, naopak záporáci povedení a sympatičtí.  Na tohle se jednou za čas vždycky rád podívám. Tři fajnové. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příšerně schematický scénář, kdy už pět minut dopředu víte, co se stane (a ono se to opravdu stane) a do toho neumětel a béčkař na slovo vzatý Dwight H.Little, který v životě nepřekročil a nepřekročí hranici průměrného filmu. Akční scény jsou opět průměrné a vůbec ničím vyjímečné. Zesnulý Brandon Lee nepostrádal charisma i herecký talent, ale se zbytkem už je to horší. 60% ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrné akční béčko, které se veze na doznívající vlně podobných snímků 80. let. Zaujme snad jen ústřední představitel - Brandon Lee, který po otci podědil skvělé bojové schopnosti a na rozdíl od něj měl možná i o něco více hereckého talentu. Škoda, že neměl čas ukázat se v nějakém lepším bijáku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Každou minútou som ľutoval, že som Brandona nemohol vidieť vo viac filmoch. Tým viac som si vychutnával tento. Možno pokrivkáva na hranici béčka, no kvalitného a hlavne nenudiaceho! Nepokúša sa rozvinúť nejakú hlbšiu myšlienku, akcia je dosť dobre spracovaná a rozporciovaná na minutáž aby sa malo na čo kukať. Hlášky tiež na úrovni, no proste zábavička. 75%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina projede oknem motorkou a spadne na zem, má krev na pravém koutu rtů. Při detailním záběru je zranění na levé části rtu. V dalším záběru je opět na pravé straně! (FilmFan24)
  • Hlavní protagonista Brandon Lee si přál obsadit na pozici režiséra Johna Woo. Studiu si však jeho rukopis na snímku vidět nepřálo. (Monco)
  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku a USA, a to ve městech Chicago a Los Angeles. (GASTON73)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama