Reklama

Reklama

VOD (1)

Majiteľ nočného klubu Chris (Ken Jeong) má vážne problémy. Biznis mu nevynáša, povesť má zničenú a navyše dlhuje obrovskú sumu peňazí gangstrovi Wassersteinovi (Will Sasso). Finančný žralok ho plánuje pohltiť a špirála hrôzy sa nezastavuje. Keď príval katastrof neutícha, Chris dostane brilantný nápad. S niekoľkými kamarátmi pravidelne uzatvára stávku, ktorá celebrita sa v danom roku poberie na večnosť ako prvá. A tentoraz je v stávke vyše pol milióna dolárov! Chrisov obvyklý kandidát na nebožtíka David Hasselhoff (David Hasselhoff) je však v dobrom zdravotnom stave, ale to sa predsa môže zajtra zmeniť. Pre Chrisa vo finančnej núdzi je jedna vec istá - Hasselhoff musí zomrieť! Zúfalá situácia si vyžaduje zúfalé riešenie. Uskutočniť vražedný plán však nie je také  jednoduché, ako si Chris predstavoval. Obyčajný týždeň sa zmení na hororový výlet, keď sa Chris a jeho priatelia Fish (Rhys Darby) a Tommy (Jim Jefferies) snažia zlikvidovať majstra pomalého joggingu. Pretože čoskoro si uvedomia - je prekvapivo ťažké zabiť Hasselhoffa! Chrisova situácia sa však sa prudko skomplikuje, keď sa o jeho pláne dozvie gangster Wasserstein a poriadne sa nahnevá. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

kingik 

všechny recenze uživatele

David Hasselhoff ještě (umělecky) žije a tropí si ze sebe legraci. A ani v nejmenším netuší, že v Hollywoodu vypsali vysokou sázku na jeho smrt. Toho chce využít majitel nočního klubu, po kterém pase lichvář, načež malérů v jeho životě není nikdy dost. A posléze se ukáže, že se film více zaměřuje na Asiata v nesnázích  Kena Jeonga než na samotného a mnohem více zábavnějšího Davida Hasselhoffa. Na (parodický) kobereček se pochopitelně dostane to nejznámější z jeho tvorby - Knight Rider a Pobřežní hlídka, ušetřena nezůstane ani jeho velká popularita v Německu a dorazí Gena Lee Nolin, jediná to zástupkyně seriálu z pobřeží Malibu(!). Nejlepším na filmu je Hasselhoff a většina sekvencí s ním. Když na place chyběl, tak se film uchyloval k náhradnímu zábavnému programu, kde legraci obstarává Rhys Darby a jeho žárlivé excesy ohledně své milé, které ho přivedou až do psychiatrické léčebny, sice to bylo na samé hraně trapnosti, ale jeho výstupy ještě celkem měly ucházející vývoj. Zbytek účastníků ale vůbec nepobavil a komediálně propadl. Režisérem snímku je Darren Grant, který slavil největší úspěchy svojí někdejší videoklipovou tvorbou, což je na snímku mnohdy i vizuálně znát. Moc neoslnil scénář, na kterém se podíleli dva scénáristé, přičemž jeden střídal druhého kvůli vylepšení scénáře, i tak se nepodařilo potenciál dílka produkovaného samotným aktérem Hasselhoffem naplnit. Naštěstí film netrvá přemrštěně dlouho, má jen 80 minut. Aktéři se na natáčení bavili, jak dokazují zkažené záběry v titulcích. I divák se občas pousměje nad provozovanými legráckami ve filmu. Záchvaty smíchu se s určitostí nedostaví. Několik vtipů je sice hodně povedených. převládají ale pasáže, co jsou zcela nevtipné, což filmu na humornosti citelně ubírá, ten následně selhává v daném záměru, a sice být prudce nejvtipnější a nejzábavnější dílko, jakým mohlo (v kariéře The Hoffa) být.  6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hrozná píčovina, i když dějově to nemusí vypadat na první pohled až tak tragicky, ale prostě díky Hoffovi jsem se docela dobře bavil a všechny odkazy a narážky byly výborné. Kdo neviděl nikdy ani "Knight Ridera", ani "Pobřežní hlídku", nejspíš mu to nic neřekne, ale já na tyhle ptákoviny jsem. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil náhodou. Zaujalo mě, že tam hraje Ken Jeong, který mě bavil v Community a v The Hangover, a taky Jim Jefferies, takže to vypadalo na pěkně ujetou komedii. Bohužel začátek je dost suchý a film zachraňuje prakticky až posledních 30 minut. Baviči bohužel nezaujali a spíš nudili. Kdo vynikal byl David. Ten pobavil, potěšili narážky na Pobřežní hlídku, Knigh Rider a Nicka Furyho. Mohla to být zábavná střelená komedie, ale bohužel to zůstalo u nudného pod/průměru. Aspoň tu potitulkovou scénu s Bieberem si mohli odpustit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabé a slabučké. Jediné vtipné scény sa točia priamo v prítomnosti samotného Hoffa, ktorý si vie zo seba efektne vystreliť, aj keď ruku na srdce, viac už od seba nemôže čakať a potom Rhysa Darbyho. Ken Jeong je slabučký. Ako vedľajšia postava v Hangover sérii nebol zlý, ale inak je to nula, ktorá vlastný film nemá šancu utiahnuť. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Záverečné titulky sprevádzajú nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama