Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jako rozloučení to musím hodnotit pozitivně. Kruh se uzavřel a Ian Ziering a Tara Reid mohou být vděční za to, že jejich vyhaslé hvězdy byly vzkříšené v originálně stupidním projektu, který překvapivě zkultovněl. I když se názory na tuto sérii různí, tak všichni musí uznat, že Žralokonádo se zapsalo do hororové síně a již tam zůstane. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Last Sharknado: It's About Time“ je za mě trochu slabší díl v rámci celé série. Sem tam mě zamrzelo, že některé digitální triky jsou opravdu odfláknuté. Ale jsou zde kamea herců, kteří mě bavili, jsou zde dobré, cool scény a je zde humor, který vám musí sednout. Ale pokud se vám líbily předchozí díly, sedne vám i tenhle. Ian Ziering vytvořil jednu z nejikoničtějších béčkových postav posledních let. Kdo by to byl do něj řekl. I ta Tara vás tu bude bavit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum ve spolupráci se Syfy se rozhodli této dosti kontroverzní sérii a hlavně divákům snad už poslední tvrdý direkt. To ukáže čas (osobně tomu moc nevěřím), ale snad už žádný další díl nevznikne. Jejich kvalita byla opravdu různorodá a většina z nich dost zblízka koketovala s totální céčkovou žumpou. Jen opravdu otrlí jedinci dokázali společně s Finem a ostatními projít napříč všemi jeho souboji se žraločími tornády. Rád bych řekl, že jsem rád jedním z nich, ale opak je pravdou. Když Anthony C. Ferrante přišel s prvním dílem, byl jsem docela mile překvapený. Byla to sice totálně ujetá podívaná, která moc kvality nepobrala, ale u od Asylum ani neočekávám, že by vůbec někdy natočili opravdu kvalitní film. Byla tu však celá řada humorných situací a hlášek – které se mi líbily, pobavily a já dal šanci i dalším dílům. Dvojka ještě v rámci možností ušla, ale trojka a čtverka už byla dost na hraně a smrděly doslova trapností. Pětka přinesla trošku oživení a totální destrukci všeho a všech. A tak jsem byl zvědavý, co je ještě vůbec možné, aby se zrodilo v chorých mozcích režiséra a scénáristy. No a oni samozřejmě nezklamali. Připravili si pro nás opravdu velkou porci naprosto dementní podívané – doufejme, že vážně naposledy. Fin Shepard, Nova, bohužel i odpudivá Tara Reid coby April a pár dalších se během cestování časem potká kromě ničivých žraločích tornád s dinosaury (dokonce se proletí i na Pterodaktylovi), narazí na kouzelníka Merlina, Morganu (tu si v podání transvestity mohli opravdu odpustit), Billyho Kida, George Washingtona, Benjamina Franklina atd. Dokonce i na své rodiče (to už se asi Tori Spelling připravovala na spolupráci s Ianem Zieringem v pokračování Beverly Hills – pokud ovšem po smrti „Dylana“ vůbec bude – navíc ta vypadala vážně odpudivě). A na můj vkus tu bylo až moc pře Tarováno. Tara Reid se z krásky již dávno přetransformovala v hnusnou kreaturu a tady dostala až žalostně moc prostoru a pasáž z daleké budoucnosti byla snad vůbec tím nejhorším, co se zde objevilo. 30% ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Bohužel vtipnost pětky se nějak vytratila (i když pár narážek na jiné filmy se tam objevilo) a zůstalo jen dlouhé a nudné čekání na dlouho očekávaný happy end, které bylo občas protkané nutnou dávkou vlasteneckého patosu (Bůh žehnej Americe, komu jinému). Snad je to doopravdy poslední díl, protože jinak nevím, co dalšího by se v této sérii mohlo ještě stát. Tvůrci podojili tuto sérii více, než si vůbec dovedli představit a snad už nikoho nenapadne, že by se dalo natočit ještě jedno pokračování. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pátého dílu jsem odpadoval, protože se tvůrci záměrně snažili o humor, stejně je to i tentokrát, navíc zůstala i přehlídka toho nejošklivějšího, čeho je plastická chirurgie schopná, od samého úvodu opět fungovala naprosto příšerná CGI a ten příběh... Ani se mi k tomu nechce příliš vyjadřovat, takže to vezmu zkrátka. Všechno špatně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama