Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 2 (1995) (série)


Nebezpečný lov (S02E07)

(epizoda)
  • Rakousko Gefährliche Jagd (více)

Obsahy(1)

Dva maskovaní muži přepadli členy bezpečnostní služby, přepravující z banky pět milionů šilinků. Při přestřelce zahynul jeden z lupičů a jeden strážce. Druhému pachateli, Erichu Fuchsovi, se podařilo s ukradenými penězi uprchnout. Policie rychle identifikuje mrtvého lupiče a zahajuje pátrání v bytě jeho matky. Tam se před akcí skrýval i Fuchs. Rex v bytě najde tajnou únikovou cestu a komisař Moser se pouští do pronásledování po půdách a sklepech okolních domů. Zločinec se mezitím skryl v bytě narkomana Votavy. Ten ale požaduje za poskytnutí azylu podíl z kořisti a mezi kumpány dojde ke rvačce. Moser přichází pozdě – Votava je brutálně zbit a Fuchs je opět na útěku... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

carl.oesch

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, skutečně to je trochu kovbojka na odpolední koukání, když není na práci nic lepšího a hlavně zajímavějšího, ale Hemma Clementi tady potěší asi nejvíc ze všech svých tří rolí v seriálu...jinak Moretti mně jako jeden ze tří páníčků Rexe sedí nejmíň. Jo, kde jsou ty časy, kdy se v Rakousku platilo nádhernými šilinky a ne hnusným eurem. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další příklad neschopnosti policie. To, co udělal Moser, nemůžu úplně považovat za hrdinství, spíš za bláznovství a rizikové chování. Proboha, dyť tam byly minimálně dvě desítky těžkooděnců, a pachatel byl sám ve věži. A Rex tomu tentokrát v první chvíli spíš přitížil, než že by pomohl. Divnej díl. Jo, a pro koho je vlastně primárně seriál určenej? Docela dlouho jsem si mysela, že pro děti - tak od deseti let, protože pro dospělé jsou ty příběhy, zápletky a rozuzlení dost banální a předvídatelný, ale v týhle epizodě uvidíte mladíka, který se přímo sápe na rozkrok své partnerky(ne, nejedná se o Mosera a tu jeho), a pak jí odhalí ňadro a přisaje se na něj, a to trvá několik vteřin, tak vlastně nevim, no.... Ten starší školní věk možná.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama