Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 8 (2002) (série)


Nenávist k hezkým blondýnám (S08E09)

(epizoda)
  • Rakousko Blond, hübsch, tot (více)

Obsahy(1)

V zaparkovaném automobilu sedí mladík a vidí, jak luxusním vozem přijíždí mladá blondýna, vystupuje a mizí v domě. Muž se za ní vydá, ohlásí se jako listonoš, který nese doporučený dopis - je i příslušně oblečen. Vstoupí do domu, nejdříve ženě vyčítá, že je bohatá a nic nedělá, zatímco jeho si v životě nikdy nikdo nevšímal, a pak ji uškrtí… Mrtvolu vzápětí najde skutečný listonoš, Herbert Weninger. Když ho policie prověřuje, zjistí, že má doma schovaný sešit se seznamem žen, ke kterým pravidelně dochází. Jelikož se na mrtvole našla vlákna z pletené vesty, jakou nosí listonoši, je pro policii podezřelý… (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50%, zaujalo mě mondénní prostředí (byty, dům na konci) samozřejmě blondýnky a hlavně vyvrácení tvrzení těžko na cvičišti, lehce na bojišti. Při dvojím nácviku to Daniel Aichinger zvládl skoro perfektně, když to šlo na konci naostro, nějak mu to nevyšlo a navíc dostal od "holky" Elke Winkens pořádnou nakládačku. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbilo.Celkem příjemný díl.Zápletka s blondýnkami a poštákem je dobrá.Rex zde je aktivní trochu méně,ale koukatelná epizoda to je.Jinak komisař je dobrý.Blondýnky jsou zde pěkné.Dávám proto 60 procent. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama