Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky - Série 1 (2017) (série)


Rodiče na obtíž (S01E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Dva případy studentů Michala a Anny od sebe dělí sedm let. Cílem jejich útoku se stali vlastní rodiče. Ani v jednom případě nešlo o náhlé hnutí mysli v afektu, ale o promyšlený a dlouhodobě plánovaný zločin s cílem odstranit toho, kdo jim před lety dal život a kdo jim nyní stojí v cestě. (Česká televize)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapil mě údaj psycholožky, byť 20 let starý z knížky Vraždící děti, že v USA bylo za jediný rok milion pokusů dětí zavraždit své rodiče. Psycholožka říká, že ve výchově ani tak nejde o to zbavit se špatných povahových vlastností, ale aby se ten člověk naučil s těmi povahovými rysy žít a neškodil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně lidem jistě alespoň jednou v životě probleskla v hlavě bláhová myšlenka – zabít rodiče, nebo jim přát smrt – hlavně ale v okamžicích, kdy vás něco zakázali, proběhla ostřejší hádka atd…Jen minimum z nich by však skutečně něco takového dokázalo, což je samozřejmě dobře, ale existují mezi námi tací, kteří své rodiče – prarodiče skutečně zabili. Ať už kvůli penězům, nebo právě nějakému zkratu – ovšem i z chladnokrevné vypočítavosti. První příběh o chlapci co zabil matku, bratra a nevlastního otce si pamatuji již z Případů 1 oddělení (Klíčový důkaz) – druhý o mladé Anně jsem dnes slyšel poprvé. Oba dva jsou už z vězení dnes asi venku, dostali za své činy směšné tresty… ()

Reklama

Reklama