Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na konci 19. století se dvě dámy z východního pobřeží rozhodly přestat prodávat korzety a zamířily na západ k prodeji ostnatého drátu texaským kovbojům, ale čelí opozici velkých farmářů, kteří se obávají, že by ocelový drát ublížil dobytku. (sator)

Recenze (5)

donnovann 

všechny recenze uživatele

Film mě ničím neoslovil, akorát se divím, že už v 26 letech neměl Clint větší role..s takovým lookem by ten snímek utáhl i sám. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia, v ktorej sa zmiešala emancipácia, nové vynálezy a boj dobytkárov proti ostnatému drôtu. Nápad to nie je zlý, no realizácia sa veľmi nepodarila. Dokonca sa prvý krát stalo, že ma nezaujala ani moja obľúbená Ginger. Jej spoločníčka je vyslovene otravná a mužskí predstavitelia nevýrazní, aj Clint sa len pár krát usmeje a to je všetko. Slabota aj na žáner westernovej komédie. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Neskoro westernová komédia o dvoch dámach predávajúce korzety je síce vtipnou záležitosťou, ale v mnohých scénach sa zbytočne zadrháva. Kvalitnejší scenár by vedel vytrieskať z nápadu ďaleko viacej humoru a ľahkosti. Ako oddychovka však film funguje. Druhý komentár. ()

sator

všechny recenze uživatele

Na konci 19. století se dvě dámy z východního pobřeží rozhodly přestat prodávat korzety a zamířily na západ k prodeji ostnatého drátu texaským kovbojům, ale čelí opozici velkých farmářů, kteří se obávají, že by ocelový drát ublížil dobytku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama