Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poddůstojník Gross je propuštěn z Bundeswehru, protože zatajil fakt, že trpí poruchou osobnosti a léčí se. Viní z toho psycholožku dr. Fringsovou, která nyní pracuje u dálniční policie. Gross způsobí hromadnou srážku a masakr na dálnici a vjede s transportérem plným zbraní přímo do restaurace Fénix, kde je na večeři dr. Fringsová se státním zástupcem Wengrem. Poté postřílí několik hostů a ostatní zajme jako rukojmí. Při zásahu SEK, kterému se Semir s Alexem marně snaží zabránit, dojde k dalšímu masakru. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si pustil TV a tam Kobra 11, XX, 8. Tož, mají v tom bordel, byl to tento díl. Kdo by se ostatně v tom kobřím marasu vyznal. Odpuštěno. Tak na to koukám jak z jara a ti srandisti si lajzli parodii na Úhel pohledu. Hustý. Trapný. Moc trapný. Blejt. (2%) ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžkej slizoun nový vrchní zástupce Thomas Sander przní šéfku Kim Krüger, kterou má už hezky obtočenou kolem prstu. Na seriál je to docela vypiplaný díl plný akce a zajímavé je to, že ten děl je tu hned 4x z pohledu Simíra, Alexe, Sandera a Jenny a z ní je rázem akční hrdinka. Poslední díl série nechává hodně nezodpovězených otázek pro novou sérii. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama