Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Týden podle JS jsem viděla poprvé, náhodou, a bavil mě. Pan Soukup se na události a věci, co se dějí, divá podobně jako velké množství lidí. Aspoň tak soudím z toho, co jsem viděla. Nehraje si na celebritu, naopak se snaží události vysvětlit a přiblížit i jednodušším lidem, aby věděli, o co vůbec jde. Zejména co se týče politických a tunelářských kauz. Je mi sympatické, že se ředitel soukromé televize nad obyčejné lidi nevyvyšuje a snaží se jim na obrazovce přiblížit. Za mně určitě plus a na pořad se ráda zase podívám. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Jen krátké shrnutí, které by mohlo být hafo dlouhé a na všemožná témata. A všichni mě asi nebudou mít rádi. Tenhle pořad je pokus o nový Co týden vzal i dal Johna Olivera, akorát místo kvalitní žurnalistiky je to jen nechytré urážení lidí, které jsou součástí skupiny, kterou pan Soukup nemá rád. Kdyby ty urážky byli aspoň kvalitní a humor nebyl trapný. Jestli se tu někdo uráží, tak je to Soukup sám svým věčným grimasováním a scénkami typu "moji oponenti jsou mentálně postižení a já jsem génius." To nejsou argumenty, to není komedie, to jsou urážky. I když by člověk i s některými věcmi souhlasil, tahle šaškárna ho rozhodně nepotěší (alespoň doufám). ()

Reklama

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto pořadu zcela věřím článku z idnesu, kde se Soukup chlubí, že má v mobilu speciální aplikaci, která na mapě označuje truhlářství, pily, stavitele srubů apod výstražným červeným vykřičníkem. Je to pro něj životně důležité, páč leckterý člověk od fochu by se nemusel udržet, když by viděl, že mu jde kolem takový ukázkový materiál. Já bych ho zařadil někam na úroveň dubu nebo akátu, měkčího dřeva né, páč toby musel být alespoň trochu živý a ohebný. Taky by od kamerana bylo fajn, kdyby Soukupa jemně upozornil, že žádné mistrovství světa v mrkání neexistuje, takže na něj fakt nemusí tak usilovně trénovat. A co se týče obsahu, jedná se o báječný pořad na ty nejvíc horké letní dny, páč nic člověka neochladí víc než pořádná husí kůže po celém těle. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole. Tak jsem si říkal, že tuhle tragédii o sedmi dějstvích komentovat nebudu. Myslel jsem si, že klesnout níž už to nejde. Ale tohle hodně špatné opisování od Johna Olivera a jemu podobných je objevování nového dna. Otřes, hrůza a teror. A to ani člověk nemluví o tom, že je asi strašně velký problém vůbec koukat do kamery. Tohle je peklo, které nemá obdoby ani mezi extrémy jako Rande a jinými porevolučními klenoty. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když tvrdím, že ani na Barrandově už to hůř nejde, přijde Jára Soukup a znovu všem zavře hubu a dokáže, že to opravdu možné je. Jaromír Soukup mně fascinuje čím dál víc - geniální všeuměl, který umí naprosto všechno a naprosto perfektně (a kouká na fotbal na České televizi, což mně po te jého Kauze fascinuje ještě mnohem víc). Viděl jsem díl, kde si dělal jakože legraci z Kalouska a s tím předtočeným smíchem to snad mělo i působit zábavně, jenže světe div se, dopadlo to tak, že Jára mlel akorát děsné a vzájemně nesouvisející sračky a urážky a šířil svá posvátná moudra, která si ale Mirda Kalousek dovolil neposlechnout a dělat si svoje (protože Mirda Soukup má pro Mirdu Kalouska pouze dobře míněné rady). A pak jsem se dočetl, že všechny ty zprávy měly být prý ironicky komentované!!! No, musím říct, že Jára snad konečně odhalil svůj talent. Protože ironie mu opravdu jde. V ironii je Jaromír Soukup mistr. Alespoň v něčem. A v tom moderování se taky lepší. Za chvíli možná ty jeho pořady budou i koukatelné. A Bubu a Slávek Šimek by se po Jardově heroickém a třeskutě zábavném výkonu měli stydět, jak trapní kdysi byli. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama