Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pojišťovací agent Jerome Blanchet je brutálně zavražděn. Žena, kterou kdysi znásilnil, dostane list s blahopřáním k jeho smrti. Vrchní komisařka Julie se svým týmem během vyšetřování zjistí podivnou skutečnost: pět mužů, kteří byli pachateli různých znásilnění a jejichž oběti časem z nejrůznějších důvodů žalobu stáhly, zemřelo po čase za podivných okolností. Stopy zavedou Julii do klubu bojových umění… (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Auto ano, nehoda ne, pravil N'Guma. Kdosi si po pár letech vzpomněl na viníky, u nichž bylo vlastní přesvědčení o jejich vině, a už je na čase s nimi zatočit. Průměrný díl, kdy i viník má trochu na vrch. Bohužel Tremois je po suspendaci trochu marný. "Cyril jí pokousal?" ()

Zajímavosti (2)

  • Hned na začátku nemá N'Guma (Mouss Diouf) ve voze Peugeot 405 kombi vnitřní zpětné zrcátko. Na místě vraždy ale už ve voze zrcátko je. (marcel5)
  • Při konfliktu Sáry (Jennifer Lauret) se spolužáky u kavárny ve 37. minutě je při pohledu na útočníka v boční ulici starší červený vůz, který má žlutou registrační značku, ale při následném pohledu na Sáru má červené auto černo stříbrnou registrační značku a také na sloupu už není zákaz vjezdu pro 3.5t, který tam předtím byl. (marcel5)

Reklama

Reklama