Reklama

Reklama

Kominského metoda

(seriál)
  • USA The Kominsky Method (více)
Trailer
USA, (2018–2021), 9 h 44 min (Minutáž: 22–37 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Alan Arkin, Sarah Baker, Michael Douglas, Ashleigh LaThrop, Emily Osment, Graham Rogers, Melissa Tang, Nancy Travis, Azie Tesfai, Willam, Jully Lee (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(22)

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (96)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj veľmi príjemná prechádzka obdobím, ktorého sa každý bojí, no nie každý sa ho aj dočká. Ale nie, Michael Douglas a Alan Arkin to tu dávajú na parádu. Je to veľmi príjemné, prirodzené a hlavne nenútene vtipné. Občas sa tu objavia herci, ktorí vám naozaj vyčarujú úsmev na tvári a to je ďalší plus. Veľmi podarené. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se těšil na třetí sérii. No a zklamán jsem nebyl. Na tomhle seriálu je nejhorší to, že herečky a herci které člověk zná z mládí jako kočky a mladé geroje, jsou staré báby a staří dědci. Hrůza. No ale hraje jim to jako za mlada. Chemie mezi Turnerovou a Douglasem je furt skvělá (člověk si hned vybaví Honbu 1 a 2, nebo Válku). Reiser je tam k nepoznání. Je ovšem nutné říci, že casting se u tohoto seriálu povedl a všichni jsou úplně v pohodě. Škoda jen, že nebylo více Travisové, Seymourové, Arkina a DeVita. Vřele doporučuji. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-5* Výborný seriál, kterému po pár dílech musím dát vysokou známku a je možné, že se po dokoukání dostane i na plný počet. Sice ještě nemám ani padesát, ale plkání a příběhy hlavního seniorského dua mě dost baví a je mi blízké. Myslím si, že s nadsázkou a trochou satiry se dá dělat sranda z mnoha věcí a kritizovat současné všeobecné společenské problémy a nešvary. Doufám, že seriálu nedojde dech a po dosledování třetí série ještě něco dopíšu. Rozhodně je to i herecky kvalitně obsazený seriál a jsem rád, že se ti staří kvalitní neodhazují do starého železa a je tu místo i pro několik zapomenutých hvězdiček. Addendum po 3.sérii: opravdu nakonec přidávám ještě hvězdičku navrch, i když Alan Arkin v poslední dost chyběl. Naštěstí Michael Douglas dostal docela fajn parťáka v podobě osvědčené Kathleen Turner ;-). Neubyla naštěstí všudypřítomná sebeironii a reflexi stárnutí si seriál udržel. Doporučení je jasné a vypadá to, že tentokrát zůstane jen u tří sérií. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Dva staří přátelé ve skvělých hořce-černě-humorných i smutných a hlavně často moudrých dialozích. Douglas i Arkin se výborně doplňují a přináší to zážitek, jakých poslední dobou není mnoho. Kathleen Turner (vůbec jsem ji nepoznal) měla zřejmě nahradit Arkina ve třetí sérii. Občas se ji to i dařilo, ale celkově už to nebylo ono. Příliš byla cítit současná hyperkorektnost a nadřazování žen (zvláště Mindy mě hodně štvala). Více smrti, méně humoru, ikdyž jak si udělali srandu z mnohopohlavního šílenství (aspoň doufám, že si z toho vystřelili) mě velmi pobavilo. První dvě řady za 5, třetí za 4 *. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál o stárnutí zdobí brilantně štiplavé dialogy a taky skvělé herecké výkony, ať už zkušených hollywoodských hvězd nebo mladých protagonistů. Historky, které by mohly v reálu vyznít smutně, tady zajistí zábavu, protože jsou podány se sžíravým humorem._____ Neskutečně to spolu sluší M. Douglasovi a Alanu Arkinovi. Ti dva k sobě patří, doplňují se a je jen škoda, že na to už někdo dávno nepřišel a nenatočil toho s nimi víc. K plusům patří vtipná camea (viz K. Turner v miniroličce exmanželky M. Douglase - a vzpomeňme s láskou na jejich Válku Roseových a obě Honby). SHRNUTÍ: Těmto důchodcům by se nikdo neodvážil říct, ať jdou krmit holuby. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (6)

  • Sandy Kominsky (Michael Douglas) jezdí v automobilu Mercedes Benz 280 SE Convertible z roku 1968. (xisp)
  • Dva studenti v Sandyho herecké škole hrají scénku ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003), který napsal, stejně jako Kominského metodu, tvůrce a scenárista Chuck Lorre. (Miro_CZ)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama