Reklama

Reklama

Příběh koček

  • Čína Cats and Peachtopia (více)
Trailer 2
Čína, 2018, 90 min

Obsahy(1)

Kocour Marvin se svým synem Samem to vyhráli. Žijí si na vysoké noze pohodlného domova, na svět koukají z výšky mrakodrapu a vůbec nic jim nechybí. Říká se, že kočky mají devět životů, a tihle kocouři využívají jenom ten první, spokojený a bez problémů. Znáte ale děti, chtějí poznat svět, něco zažít a malý kocourek by se navíc strašně rád podíval do pověstného ráje koček. Sestaví si vlastní létací stroj a vyráží na dobrodružství, o kterém se bude jednou vyprávět a točit filmy. Nasadí si brýle a je pryč! Kocouří táta Marvin musí překonat sám sebe, všechen svůj strach i nepříjemné vzpomínky z minulosti, a vydat se na záchrannou misi. Nejen do džungle velkoměsta, stopy totiž vedou do skutečné divočiny plné nástrah a divokých zvířat. Má sice pomocníka, barevnou papoušici Ara, i tak ho čeká cesta, kde se devět kočičích životů bude hodit. Všechny čeká hromada zážitků, zábavy a nečekaných setkání, o nichž by se jim bez odvahy malého kocoura ani nesnilo. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (26)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem sledovala jen tak letmo, jelikož nedokázal udržet mou pozornost, a už se mi docela i vykouřilo z hlavy o čem to vlastně bylo.. ale možná jedině dobře. Kočičky mám ráda, to je taky možná ta jediná věc, proč je mé hodnocení trochu nadneseno. Není to nicméně pohádka, kterou bych mohla dále doporučit. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nechci tu rozpitvávat, co všechno to kopíruje (něco z Tajného života mazlíčků, hodně zase z Nema...), protože to není primární důvod mého mizerného hodnocení. Ve skutečnosti je takový, že tohle prostě a jednoduše nefunguje. Všechno selhává už jenom ve scénáři, který je plný prapodivných míst a v praxi to vypadá tak, že celý film působí jako sled nahodilých scén a situací, které se sem tam nějakými náznaky lehce propojím, ale celistvě se to strašně rozpadá a co chvílu se tam řeší něco úplně jiného. Dějová linka s mývaly je nonsens, na paničku těch dvou kocourů a ary se zde úplně zapomene, postava šíleného skláře je úplně blbě vymyšlená a nad vysvětlením jeho motivů je lepší ani nepřemýšlet, do toho tu jsou super scény vhodné i pro nejmenší, ve kterých třeba loztomilé koťátko putuje v zauzlovaném igelitovém pytlíku do pece (!!!), vedlejší postavy se zjevují úplně bez kontextu, úplný závěr i se svojí myšlenkou je naprosto mimo celý film a je udělaná kýčovitě jak ze Strážné věže... Aspoň to má ucházející animaci a scénka s ezoteriky mě celkem pobavila, ale víc kladů k tomuhle rozháranému slepenci všeho možného snad ani nemám. Nehledě na to, že opět tu musí být jeden mrtvý rodič (což je v animácích obrovské a bohužel často používané klišé) a ještě horší je to, že jeho smrt má opět úplně nahodilý důvod, který nakonec působí tak směšně, že jsem se tomu musel až zasmát. 1* ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Co bys čekal od Číňana než vykrádačku. Nemo v provedení koček. Přitroublý táta kterému by to nikdo nevěřil se vydává na dobrodružnou cestu se svou prašťenou modrou kamarádkou za hledáním svého ztráceného syna...který je tentokrát MacGyver a nic tady nedává smysl, děje se to bez vysvětlení a něco se pro jistotu neděje vůbec, ale ty máš pochopit, že se to stalo i když to tam nebylo prostě protože proto... Nejde o to, že nejsem cílovka. Ale film, který vykrade evergreen a neřeší jak dějové tak filmové pravidla, může opravdu takhle už točit opravdu každý........jo a zlatý déšť...to tvůrci znají..stejně jako zisk..nic jiného neřeš. Čína at its best... ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Animák s kočkami? Hned mě napadlo, že bych se na to měl podívat. Sám mám doma dvě kočky z toho je jedna Mainská mývalí, která je ve filmu zastoupena také. Bohužel bylo finále absolutní zklamání. To jako myslíte vážně? Celý film někam směřuje, a když toho dosáhnou, tak to vlastně nikoho nezajímá? Kdyby líp ukončili, tak bych dal alespoň 60% ale takto je to stěží 40%. ()

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejdebilnější animák co jsem kdy viděl. Film obsahuje spoustu scén, dialogů a situací, které by malé dítě vůbec řešit nemělo. Ještě, že moje dítě u tohoto braku neudrželo pozornost a neřešilo, co vše nevhodného se v tom filmu děje (namátkou upálit kotátko za živa - wtf). ZAKÁZAT !! S komentářem Tina.T naprostý souhlas. Tohle už se u nás znovu nepustí.. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama