Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Další film poskládaný z kousků, který nejede pouze podle konkrétního příběhů. Batman je pryč, takže se Scooby gang postará. Což je vlastně dobrý. Až na návrat prcka. Až budu chtít poslouchat skučení, dojdu si do psího útulku. Ale furt lepší, že si na Batmana hraje Dick než Jim.... ;) ale už jsem viděla lepší :( ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Tak tato ,,batmanovská'' trilogie nemohla skončit hůř. Tak chladnokrevně nést Batmanovu ,,smrt'' jako jí nesl Dick Grayson by nedokázal ani Chuck Norris. A to je sakra co říct ! DC animaky se poslední dobou hodně kazí a takhle trilogie je toho důkazem. Jediný díl, který alespoň za něco stál byl Batman vs Robin , který ale taky nebyl žádná sláva. A když zklame i Jay Oliva,který má na svědomí nejlepší DC animáky je asi něco špatně. Hodnocení: 56%. ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Son of Batman i Batman vs. Robin si svojí komiksovou předlohu převyprávěli trochu po svém, ale Bad Blood už jí celkem zvysoka ignoruje. Tentokrát je zde více akce na úkor příběhu, na což si nemůžu stěžovat, protože akce je tu opět parádní (ninja-jeptišky), ale tvůrci se tu do 72 minut snažili narvat tolik příběhových linek, aby ty zajímavější nakonec poslali ke dnu a spokojili se s klišé zápletkou o „plánu na ovládnutí světa“. Přitom by stačilo kdyby se více rozpracoval příběh kolem Heretica, který mi přišel mnohem zajímavější. Líbilo se mi však, že se tu objevují i méně známí záporáci a hlavními hrdiny jsou tu místo Batmana Nightwing, Robin a Batwoman. Příjemná změna. Tyhle animáky mě i přes své zjevné nedostatky ale děsně baví a užívám si je. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkné naplnění oblíbené premisy na téma, že nejlepší příběhy s Batmanem jsou ty bez něj. Aneb Batwing a Batwoman v hlavních rolích. Jistě, chtělo by to více dialogů a méně akce, ale fakt, že příště se zapojí i Batgirl je prostě fajn. Souběžná linka příběhů z JL The New 52 si jede vlastní témata, tak by to nebylo DC, aby Batman zaostával s vlastní linkou. Skoro by to jinak ani nestálo za to, vracet se k Batman and his kiddos v Son of Batman a Batman Vs. Robin, takto je to skoro povinnost. A příjemná. Protože Katy Kane byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem se do The New 52 zanořila. Dozrála k vlastní sérii v délce 40 sešitů a teď je konečně právoplatný parťák celého Bat-universa. Dobře pro ni, dobře pro nás. A hlavně pro Maggs. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nejsem kovaný znalec současného (resp. NEW 52) DC vesmíru, takže v postavách a vztazích už u mne panoval jistý zmatek: hrdinů a padouchů jak na orloji, z nichž o tajné identitě Bruce Waynea věděl snad každý druhý. Jinak filmek nenudil, páč se tam všichni neustále mydlili v takové té dětsky přepálené, do morku kostí KOMIKSOVÉ superhrdinské akci (kterážto mi k Batmanovi a jeho sidekickům, stále do jednoho definovaných jako vytrénovaní, leč normální lidé, nikdy nepasovala). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Jason O'Mara v tomto filme už po piaty raz prepožičal hlas animovanému Batmanovi. (Da_reba)
  • Film je založen na komiksech "Batman: Battle for the Cowl" a "Batman: Incorporated". (kellne)
  • Ide o prvé filmové zobrazenie Batwinga (Luke Fox). (Da_reba)

Reklama

Reklama