Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Povedený animák od DC. Nejvíce mě na tomhle animáku mrzí, že jeho první polovina je o mnoho lepší, než ta druhá. První půlka je perfektní. To co do nás tvůrci naperou je opravdu moc dobré. Byl jsem rád, že byl narušen status quo, a dostalo se nám změny, které komiksové fanoušky moc nepřekvapí, ale pro ostatní by to mohlo být příjemné překvapení. Dost mě potěšily dvě nové postavy, které do příběhu docela dobře sedly. Jak jsem naznačil druhá půlka je slabší, jelikož musí nějakým způsobem uzavřít to co se rozjelo, což se tady nepovede moc dobře. Konec a závěrečný souboj je dost přeplácaný a dost zamrzí, že ta atmosféra vybudovaná v první části, jde do kopru kvůli efektivitě. Akce je velmi dobra a nenudí, jen se chvílemi dostaví pocit, že je to pořád stejné. Batman: Bad Blood nemá na ty nejlepší animáky od DC, ale rozhodně patří k tomu lepšímu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tak ako DC Universe Animated Original Movies zažili prvú krízu kvality medzi rokmi 2010 až 2012, druhá, verme že dočasná, trvá od roku 2014 dodnes. Rozum stojí nad tým, prečo DC venuje toľko energie takému biednemu námetu ako je Damian Wayne (Batmanov syn), že začínam mať konšpiračnú paranoju, že nás tým pripravujú na podobnú zápletku v Affleckovej sólovke. Úvahy bokom - Bad Blood vykazuje typické neduhy posledných DC animákov a to priveľký dôraz na akciu a fádny príbeh. Ten je tu konkrétne na hrane sebaparódie, keďže je to vlastne jedna veľká soap opera a keď sa odhalí identita maskovaného zabijaka, skoro som vybuchol od smiechu. Dúfam, že to je posledná etuda tejto ságy a žiadne ďalšie eskapády baby-Batmana nás už nečakajú. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nejsem kovaný znalec současného (resp. NEW 52) DC vesmíru, takže v postavách a vztazích už u mne panoval jistý zmatek: hrdinů a padouchů jak na orloji, z nichž o tajné identitě Bruce Waynea věděl snad každý druhý. Jinak filmek nenudil, páč se tam všichni neustále mydlili v takové té dětsky přepálené, do morku kostí KOMIKSOVÉ superhrdinské akci (kterážto mi k Batmanovi a jeho sidekickům, stále do jednoho definovaných jako vytrénovaní, leč normální lidé, nikdy nepasovala). ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Další film poskládaný z kousků, který nejede pouze podle konkrétního příběhů. Batman je pryč, takže se Scooby gang postará. Což je vlastně dobrý. Až na návrat prcka. Až budu chtít poslouchat skučení, dojdu si do psího útulku. Ale furt lepší, že si na Batmana hraje Dick než Jim.... ;) ale už jsem viděla lepší :( ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu dospělejší animovaný film podle komiksu, který ukazuje to, co komiksy někdy potřebují. Hlavně tedy ty superhrdinské. Tím je temnota. K Batmanov seto hodí skvěle, ale myslím, že všechny ty postavy mohou dělat neznalému divákovi trochu zmatek. Těch různých Bat-verzí je prostě moc. Ale tohle patří v žánru k tomu lepšímu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Film je založen na komiksech "Batman: Battle for the Cowl" a "Batman: Incorporated". (kellne)
  • Ide o prvé filmové zobrazenie Batwinga (Luke Fox). (Da_reba)
  • Jason O'Mara v tomto filme už po piaty raz prepožičal hlas animovanému Batmanovi. (Da_reba)

Reklama

Reklama