Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Citelně chyběli Shazam, Green Lantern a Aquaman a vlastně by se to ani nemuselo jmenovat Justice League, jelikož je to prostě příběh Teen Titans s menší výpomocí JL. Lepší kousky střídaj horší, ale tohle je zkrátka až příliš tupé a mírnější krok vedle. Ale jsem rád, že dál rozšiřují new 52 animovaný vesmír, jen by to chtělo více ikoničtějších záporáků a celkově nějaký lepší příběh (tudíž asi větší hrozbu, kde by musela zasáhnout celá liga a ne děti)...5/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi moje první setkání s Teen Titans a až na strašlivě nesnesitelného Robina (Damiana) to bylo dost fain. Akorát nechápu, kdo je cílovka - humor Titanů celkem dětský, některé scény přitom strašidelné (nejen peklo ale i přeměna JL) a některé až moc sexuální (vlastně cokoliv se Starfire). Nejzajímavější postava Raven - snad ji ještě někde potkám. 7/10 ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Další generická komiksová nuda v barvách animovaného DC, kde hraje prim nudná akce, která je vzácně nezajímavá a není tu ani žádné zábavné krájení oponentů, vrchní padouch je nudný, stejně jako interakce mezi postavami, která u Justice league absentuje zcela a v teen titans se omezuje na dětské "jůů, teď jsme kamarádi." Ovšem pozitivum tam je, ne že ne - postava Damiana konečně nevyvolává potřebu zavraždění v lisu na ovoce, ale jen nutkavou touhu toho malého parchanťeta profackovat. A taky je tu Wonder woman dávající pěstí zelenýmu slonovi. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Při té celkové bídě, která teď na půdě komiksových animáků vzniká, je tohle třeba přeci jen ocenit. Robin je samozřejmě klasicky otravný, jako v předchozích snímcích z posledních dvou let ( Son of Batman a Batman vs. Robin ) a ten taneční souboj na pouti by si sám o sobě zasloužil odpad!, ale dobré vykreslení Raven a solidní a hlavně neokoukaný záporák Trigon to celé táhnou nahoru. Jinak musím poznamenat, že kostým Starfire je jak z nějakého pornofilmu a při střetu s posedlou Wonder Woman každou chvíli čekáte (doufáte?), jestli jí někde něco nevypadne, ehm. Nevím jestli je tohle úplně cesta, jak učinit Teen Titans populárnějšími, spíš bych se zaměřil na odstranění otravnosti a infantilnosti některých postav (přestože samozřejmě cílovka je mládež). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na to, o jaký žánr se v tomhle případě jedná, je to opravdu něco, co je snesitelné a více než skousnutelné. Má to mírně temnější konotace, což se mi líbí, protože se to k superhrdinům hodí, hlavně proto, že mnohdy jsou prostě vyměklí. Jinak ale ani tenhle snímek nepřináší nic objevného. Další zářez. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně inspirován komiksem "New Teen Titans: Terror of Trigon". (Caszidy)
  • Na comic conu v San Diegu bylo oznámeno pokračování/spin-off nazvané Teen Titans: The Judas Contract. (Caszidy)

Reklama

Reklama