Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Citelně chyběli Shazam, Green Lantern a Aquaman a vlastně by se to ani nemuselo jmenovat Justice League, jelikož je to prostě příběh Teen Titans s menší výpomocí JL. Lepší kousky střídaj horší, ale tohle je zkrátka až příliš tupé a mírnější krok vedle. Ale jsem rád, že dál rozšiřují new 52 animovaný vesmír, jen by to chtělo více ikoničtějších záporáků a celkově nějaký lepší příběh (tudíž asi větší hrozbu, kde by musela zasáhnout celá liga a ne děti)...5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další slušná DC Animated rubačka k odreagování, akorát se obávám, že se mi to pomalu všecko začíná trošku slejvat. Kam ale do podobného žánru procpat originalitu, že? Těžko. Nikam. Se Sebevražednou četou to ale před pár lety určitě šlo, tak kam se poděla snaha? P.S. Tanenční scéna tragická a totálně nevhodná, divákům už vážně není dvanáct let, co to bylo..? ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Je načase se smířit, že DC animáky už asi nebudou to, co bývali. Pokud se s tímhle člověk smíří, pak si dovede tenhle film i užít. Trochu zavádějící je název, jelikož hlavními postavami filmu jsou Teen Titans a Liga hraje druhé housle. Překvapivě mi to ani nevadí, i když Green Lantern mi tu chybí. Damian už přestává být tak nesnesitelný a je fajn ho vidět i po boku někoho jiného než Batmana. U nových postav je trochu problém, že pokud je člověk nezná z komiksu, tak se o nich prakticky nic nedoví. Jejich původ je většinou odbyt jednou větou. Výjimkou je Raven, které se film věnuje více, což je pochopitelní vzhledem k zápletce. Animace je pak beze změny od posledních filmů. 70 % ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Při té celkové bídě, která teď na půdě komiksových animáků vzniká, je tohle třeba přeci jen ocenit. Robin je samozřejmě klasicky otravný, jako v předchozích snímcích z posledních dvou let ( Son of Batman a Batman vs. Robin ) a ten taneční souboj na pouti by si sám o sobě zasloužil odpad!, ale dobré vykreslení Raven a solidní a hlavně neokoukaný záporák Trigon to celé táhnou nahoru. Jinak musím poznamenat, že kostým Starfire je jak z nějakého pornofilmu a při střetu s posedlou Wonder Woman každou chvíli čekáte (doufáte?), jestli jí někde něco nevypadne, ehm. Nevím jestli je tohle úplně cesta, jak učinit Teen Titans populárnějšími, spíš bych se zaměřil na odstranění otravnosti a infantilnosti některých postav (přestože samozřejmě cílovka je mládež). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Arogantní Batmanův syn Damian potřebuje naučit týmové spolupráci, takže ho pošlou do školy / domova pro pubertální superhrdiny. Bál jsem se toho (+ "The New 52" univerzum moc nemusím), ale dětské postavy nakonec vůbec neotravovaly a dobře se doplňovaly. Zejména Raven, kolem jejíhož tajemného (pekelného!) původu se obtočila celá zápletka - zajímavá, i když už autoři fakt asi nevědí, s čím novým (obskurnějším a překombinovanějším) přijít. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (2)

  • Na comic conu v San Diegu bylo oznámeno pokračování/spin-off nazvané Teen Titans: The Judas Contract. (Caszidy)
  • Film je volně inspirován komiksem "New Teen Titans: Terror of Trigon". (Caszidy)

Reklama

Reklama