Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (176)

Djoker 

všechny recenze uživatele

You navazuje na odkaz Dextera. Další narušený jedinec si našel ospravedlnění pro vraždy. Znovu se hledá příčina jeho stavu v těžkém dětství. Vnitřní monology plné sarkasmu, výsměchu okolí a trefných hlášek jsou asi nejsilnější stránkou celého seriálu. Zaměření na vztahy vedené přes sociální sítě jde naproti IG generation, které počínání většiny postav vlastně ani nebude připadat směšné. Především ženské postavy jsou však zlo. Beck se zdála být jako extrém, ale oproti Love to bylo ještě zlatíčko. Uvěřitelnost děje blízko bodu nula rozhodně není pro každého a vyžaduje velkou dávku nadhledu. S1: 75% S2: 80% S3: 70% S4: 75% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou sezónách zatím hodnotím pěti hvězdami, tenhle seriál mě fakt pohltil. Joe je neodolatelný psychopat, se kterým musíte soucítit a Penn Badgley je pro tu roli prostě perfektní. Miluju jeho monology. Postavy jsou skvěle rozvedené, drama se dá krájet. Některé prvky se sice ve druhé řadě opakují (Paco/Ellie, rozchod s Beck/Love), ale možná je to právě proto, že Joe žije život v určitých kolejích. Docela mě zajímá, kdy ho dopadnou, protože američtí detektivové zde očividně stojí za prd. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zprvu vcelku sympatický hrdina postupem temní a ukazuje se ze stále horších a horších stránek. Je to zábavné a napínavé, protože v jeho pošašené mysli se může stát cokoliv a jeho okolí to může škaredě odskákat. V druhé sérii už to bylo trochu mechanické, ale třetí série přidala na absurdním a černém humoru a získala tak nový náboj. SHRNUTÍ: Když se do tebe zamiluje stalker, neznamená to, že tě má opravdu rád, on zbožňuje právě jen to stalkování. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Morálně mimořádně problematické, víc než jinde doslova guilty pleasure, fascinující právě z podstaty divácké slasti chtě nechtě nečinným přihlížením a subjektivně bezmála spoluúčastí na do jisté míry právě i pochopitelném, leč odsouzeníhodném chování, proti všem jistotám beztrestně bruslícím na neustálé hraně odhalení, přistižení (i diváka - spolupachatele, který nedokázal zasáhnout) při činu - bez potrestání, které si přejeme i nepřejeme v téže chvíli... seriál jako test morálky, předem prohraný a přesto neodolatelný ~ ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama