Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Howie a Simon jsou bratři žijící se svými nešťastnými rodiči v New Yorku. Toto drama o dospívání pojednává o Howieho úporné snaze najít rovnováhu mezi přátelstvím s novou kamarádkou a spolužačkou Lindsay a životem v rozpadající se rodině... Howie Sheffield nesnáší hodiny tělocviku. Jeho vlasy jsou nepoddajné, ruku má v sádře a vyhlídky na to, že bude zvolen králem maturitního plesu, jsou takřka nulové. Je typickým příkladem neohrabaného adolescenta, což ho však nechává naprosto chladným. To jediné, co ho v životě zajímá, je Odessa. Ta nejkrásnější žena, jakou kdy spatřil. Odessa, která v autobuse pokaždé sedí na stejném místě. Odessa, která mu skýtá kýžené rozptýlení od neustálých hádek rodičů. Howie je kráskou z autobusu natolik uchvácen, že si nevšimne roztomilé astmatické dívky z knihovny, která je do něj zamilovaná, ani rozpadajícího se manželství svých rodičů. V honbě za poetickou láskou si však Howie uvědomí, že dokonalost se v podzimních slunečních paprscích jeví jako rozmazaná šmouha mezi představami a skutečností. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

silentname 

všechny recenze uživatele

"All These Small Moments" je podľa mňa zaujímavým filmom. V podstate každý deň a celý život sa skladá zo všetkých malých momentov, ktoré vytvárajú jeden veľký celok. A každý jeden malý moment nás istým spôsobom formuje ďalej. Mám pocit, že herecké výkony sú dobré a celé to má dobrý vývoj. Ako vidím, niektorí mali pocit, že sme sa točili v kruhoch, a viem to pochopiť. Lenže keď chceme niečo zachytiť realisticky, tak je treba povedať, že vývoj jednotlivých udalostí nie je na tom vôbec inak. Máme rovnaké rituály, ale dni sú iné. A nielen pre nás. Ale aj pre všetkých ostatných okolo nás. Okrem toho si asi každý z nás nesie nejaké bolesti, o ktorých nechce hovoriť, a ktoré ich rovnako formujú. Tak ako Odessa, tak aj Lindsey, tak Howie a rovnako aj jeho rodičia. Nič nie je čiernobiele, všetko ide od niečoho k niečomu. To som si z filmu aspoň zobral ja. Neviem čo viac povedať, jednoducho na záver odkazujem, stojí za pozretie. Hodnotenie: B+ ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Slabé tři hvězdy. Uplakané indie o dospívání (coming of age movie). Místy poetické, místy zábavné. V mnoha případech ale trapné a šustící papírem - naprosto nereálné dialogy. Nicméně, bylo to příjemný. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate to nebolo zlé, ale mal som pocit, že sa celý film točil len v tom istom kolobehu bez akéhokoľvek vývoja. Howie stalkuje Odessu, Lindsey sa snaží upútať Howieho, a Howieho rodičia sa po odlúčení snažia nájsť tú správnu cestu. A vlastne o tomto je celý film. Sem tam nejaký malý výkyv, ktorý sa snaží rozhýbať dej, ale bezúspešne. Škoda toho, lebo myslím, že film mal dobrý základ a aj potenciál. Ale snaha bola... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vo filme je použitý špecifický humor, ktorý je prevažne založený na gestách, ako na komických situáciách a ten ja totálne žerem. Keby prevažoval nad tými mdlými, depkovými momentami, idem s hodnotením na jasné štyri hviezdy. Stačil iba pohľad na matku v prítmy chabého osvetlenia lampy nad pohárikom červeného vína a chcelo sa mi skákať z mostu! No a o outfite ich fotra ani nehovorím... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama